02-02-2014, 12:39 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
متن مختصری در باره ی من :امیر محمد هستم! هر جور دوست داشتی صدام کنید! بیشتر به من امیر می گن. عاشق گیمفا هستم و کار فی سبیل گیمفا رو دوست دارم! از آدم ها پول پرست بدم میاد، چیزی هایی به غیر از پول و تعلقات هم وجود داره...صرفا جهت اطلاع بعضی ها! از وقتی نویسنده مبتدی شدم، فهمیدم نقد یعنی چی البته نه تمامشو! قبل از اون انگار در نقد و مقاله نویسی کر و کور و لال بودم! به نظرم یه دوره آموزش برای همه نیازه؛ اگه هم معلم خوبی ندارند می تونن خودشون برن دنبالش همین کاری که الان من می کنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] آدم شوخ طبعی هستم و از تفنن ذات خوشم میاد ولی خب یه جاهایی لازمه جدی باشی! عاشق بازی های آنلاین بودم ولی یک ساله که به خاطر limit شدنم توسط والدین برای ترغیب به درس خوندن از این نعمت بی بهرم[img]images/smi/s0 (67).gif[/img] سن مهم نیست کلا اینو بدونین بزرگی به عقله نه به سن و سال همون طور که یه آدم دیونه می تونه پیر باشه ولی عقل نداشته باشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] زندگیم خوبه ولی تازه از امسال فهمیدم چالش یعنی چی به خاطر همینه تو مقالاتم زیاد از کلمه چالش استفاده می کنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] درسا سخته، سخت تر هم می شه امیدوارم این امر بهم لطمه نزنه[img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]محل سکونت: بابل
علایق: از دیدن فیلم و سریال چرت و پرت خسته می شم ولی فیلم ها و سریال های جالب رو دوست دارم؛ منتفر از فیلم ها و سریال های ایرانی چون یه فیلم اکشن درست درمون نداریم! همش اجتماعیی بابا ما هم آدمیم همش اجتماعی ببینم که آخر همشون هم خوشه[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] طرفدار شدید پرسپولیسم و فقط تو ایران بازی های پرسپولیس رو می بینم! تو تیم های خارجی هم که بارسا رو عشقه، به دورتموند و یورگن کلوپ هم علاقه خاصی دارم! تو تیم های ملی هم فقط بازی آلمان و آرژانتین به همراه امید های اسپانیا رو دوست دارم[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] غذا های خوش مزه( کباب، کلپچ، مغزو...) رو دوست دارم نه این سوسول بازی هارو چیه پیتزا البته به خودم میرسم و این باعث شده که چاق نشم و نمی شم و نخواهم شد! فوتبال هم حرفه ای دنبال می کردم ولی به خاطر درس ولش کردم( آینده داشتما[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] در مورد بازی ها هم فقط اکشن شوتر اول و سوم شخص و مخفی کاری واقع گرایانه مثل اسپیلنتر و ار پی جی هم علاقه دارم[img]images/smi/s0 (83).gif[/img] چند وقته آوریل هم گوش میدم به نظرم خوبه، حقشه که طرفدارش باشن ولی باید قبول کنیم خیلی لوسه[img]images/smi/s0 (53).gif[/img] دیگه بسه چقدر علایق[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
میزان بازی در روز: فعلا با آی پد بازی می کنم روزی 2 یا سه ساعت! یه بازی درست درمون به نظرم هنوز نیومده بعد بلک لیست که نون و آب دار باشه[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
میزان تجربه در حیطه نگارش: خب من از تابستون شروع کردم برای گیم نوشتن و خیلی سریع پیشرفت کردم[img]images/smi/s0 (83).gif[/img] ولی قبلا هم می نوشتم و به خاطر قلم شیوام تو انشا نویسی لوح تقدیر کشوری هم دارم[img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بازی موردعلاقه: فن PES م ! علاقه خاصی به بازی های یوبی سافت دارم مثل فارکرای 3 و بلک لیست و بازی هایی که قرار بیان و استاد تام کلنسی رو هم خیلی دوست دارم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
شخصیت مورد علاقه: استاد تام کلنسی- کاپتان پرایس- جیسون برودی- واس- سم فیشر- اسنیک
پلتفرم: یه PC دارم قبلا کنسول داشتم ولی الان باید صبر کرد
سخن پایانی: دوست دارم با همه دوست باشم و عاشق همه دوستام هستم! نمی دونم چرا پروفایلم خلوته[img]images/smi/s0 (83).gif[/img] کلا ارادتمند گیمفا، کابرای باوفاش، تحریریه عالیش که کنسول در برابرشون پشیزی ارزش نداره و برای عشق کار می کنن، سردبیر محترم که بسیار پر تلاش و عالیه، کسری نراقی، استاد رسول خردمندی عزیز که تمام تگ و نویسندگیمو مدیونشم، آقای اسپارتاکوس، امیرمحمد جیریایی که رفت، هادی جورینیان که رفت و Sir Nathan DRAke که آخر نفهمیدم اسمش چیه ولی به هر حال خیلی کمکم کرد و....! بدرود تا پویشی دیگر[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوست دار همه