دقیقا درست گفتی طول موج غلته بلکه امواح درسته شما درست گفتید چون همونطور که میدونید میتونیم که صدا رو از محیط برداریم با استفاده از امواجی که بر روی اجسام مونده
این بحث به حافظه بلند مدت و حافظه کوتاه مدت بستگی داره که فکر میکنم اونهایی که در حافظه بلند مدت هستند هیچ وقت از یاد انسان نمیرند مثلا نام و نام خانوادگی و الفبا و ...... ولی خاطرات جزو کوتاه مدت هستش . خاطرات یعنی تصویری که یک انسان از یک رویداد در ذهنش داره مثلا ما از یک سالگی مون یا حتی از زمانی که مغزمون به وجود اومد خاطره داریم ولی چیزی رو یادمون نخواهیم آورد پس خاطرات باقی نخواهند ماند
(02-05-2014, 03:32 PM)'L I O N E L' نوشته است: از نظر علمی؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
دیگه چنین ایرادی ندیده بودم! خاطرات اتفاقا در زندگی انسان یکی از معدود چیزهایی هستند که باقی می مونن! شما اگر دقت کنی از سن 7-8 سالگی به بعد خیلی از خاطرات رو به صورت شفاف به یاد میاری. در واقع هر عمل انسان زمینه ساز یه خاطره میشه!
این بحث به حافظه بلند مدت و حافظه کوتاه مدت بستگی داره که فکر میکنم اونهایی که در حافظه بلند مدت هستند هیچ وقت از یاد انسان نمیرند مثلا نام و نام خانوادگی و الفبا و ...... ولی خاطرات جزو کوتاه مدت هستش . خاطرات یعنی تصویری که یک انسان از یک رویداد در ذهنش داره مثلا ما از یک سالگی مون یا حتی از زمانی که مغزمون به وجود اومد خاطره داریم ولی چیزی رو یادمون نخواهیم آورد پس خاطرات باقی نخواهند ماند