امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیوگرافی اعضای تحریریه سایت گیمفا
من رو امیر صدا کنین [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] البته بچه محل ها من رو مارشال صدا میکنن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] یه دسته ای هم کلا صدا نمیکنن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] یه دسته هم به هوی اکتفا کرده و بنده رو از این نعمت (؟) مستفیض می نمایند که جا داره کمال تشکر را از ایشان داشته و نهایت احترام را عرض میدارم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
خو بسه از بس مزخرف گفتیم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] متولد خرداد 75 هستم سال چهارم (همون پیش دانشگاهی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) توی این مدارس چی چی میگن تیز هوشان مثلا "درس" میخونم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بر عکس همه ی شما ها (شاید؟) زندگی من با بازی کردن یا درس خوندن نمیگذره... با اینکه امسال سال آخرمه تا حالا یک خط رو هم از هیچ کتابی نخوانده و نخواهم خواند [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] معدل منم هی بدک نیست؛ 19 رو میگیریم به لطف خدا...میگذره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] آب هم وصله [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من کل زندگیم آهنگه و همین طور که خودتون میبینین Eminem و Justin Timberlake بخشی از اونا هستن. Directioner هم هستم با اجازه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] بهترین آهنگ های عمرم هم Going Through Changes و Wicked Ways و TKO هستن [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] Kpopper نیستم اما با اجازه شما چند تا از خواننده هاش رو دوست میدارم در حد مرگ  [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
کلا تو کار پیشنمایشم چون تا وقتی آهنگ دارم نمی فهمم بازی چی شد و چی بود. پس خیلی کم بازی میکنم . تازه کار هم نیستم بیشتر از یک ساله توی این کارم و حامد و مرتضی برام مثل برادرن [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تو کار فیلم هم نیستم ولی شرلوک و Sci-fic کلا نمیشه بیخیالشون شد [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] Robert Downey Jr هم بازیگر محبوب منه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] تمام عمرم رو توی SNS هستم پس اگه اصطلاحاتی غیر آشنا دیدین از google translate استفاده نکنین [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] از خودم بپرسین...اهل فوتبال هم هستم به شدت ولی رک بگم هر چی من دوست دارم به خودم مربوطه و هر چی شما دوست دارین به خودتون مربوطه، پس اهل کل کل نیستم..فقط بگم منچستری هستم از نوع قرمزش نه عربش [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
کلا حرف بیشتری برای گفتم ندارم...روز خوش [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

یادم رفت بگم فن AC هستم...لارا رو هم دوست میداریم با اجازه لول
It cuts right on my eye, yeah it hurt, won't lie
Still can't see, think I saw you with another guy
Can't fight, knocked down, then I got over you
Can't fight no more, you knock me out
?What am I supposed to do

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بیوگرافی اعضای تحریریه سایت گیمفا - توسط Delsin Rowe - 02-02-2014, 12:39 PM
RE: بیوگرافی اعضای تحریریه سایت گیمفا - توسط EMINƎM - 02-08-2014, 10:08 AM
RE: بیوگرافی اعضای تحریریه سایت گیمفا - توسط Mobin Ahmadi - 03-28-2015, 04:41 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ارتباط با اعضای تحریریه GamerStation 189 68,624 12-07-2020, 08:49 PM
آخرین ارسال: Zebco
  تاپیک انتقادات و پیشنهادهای تحریریه گیمفا dark_prince277 45 20,035 04-11-2016, 07:10 PM
آخرین ارسال: Tyrion
  برگشت سایت به سیستم قبلی kasra 0 2,616 12-31-2013, 01:06 PM
آخرین ارسال: kasra

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان