03-09-2014, 04:17 PM
فکر کنم قبلا در مورد این مسئله حرف زده بودم ( و شاید کلا این قسمت داره با من حرف می زنه loL ) پس :
من قبلا این قهرمان و ضد قهرمان رو مثال زدم که منظورم بهتر درک بشه که الان می فهمم نشده [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من خصوصیت های اخلاقی بتمن رو به جیسون نسبت ندادم و حتی حرفی هم در مورد اینکه جیسون باید مثل بتمن باشه ، نزدم (( قبلا نوشتم : مثال ـه ))
وقتی یک شخصیت منفی فوق العاده قوی ـه پس شخصیت مثبت باید از اون قوی تر باشه | منظورم کلی بود یعنی X > -X+
اصلا بیاید یه مثال بهتر بزنیم :دی
Call Of Duty BO2 : میبینید که Menedez هم شخصیتی قوی داره و در مقابل میسون و وودس و ... داریم | شخصیت های مثبت قوی که تقریبا همه باهاش ارتباط بر قرار می کنن و مکمل خوبی برای منندز هستن
کلا یوبی سافت چون بیش از اندازه به شخصیت منفی توجه کرد و شخصیت مثبت رو فراموش کرده بود
اگه بازم متوجه نشدید من متاسفم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(03-09-2014, 01:34 AM)'Black sand' نوشته است: Vaas و جیسون با Batman و Joker تفاوت های بسیاری دارند.آنها نباید با هم مقایسه شوند.Batman کسی است که برای عدالت می جنگد.Batman یک دیوانه نیست و از کشتن لذت نمی برد,اما جیسون به این گونه نیست.اما تفاوت های اصلی اینها نیستند.Batman که اصلا ادم نمی کشه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من قبلا این قهرمان و ضد قهرمان رو مثال زدم که منظورم بهتر درک بشه که الان می فهمم نشده [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من خصوصیت های اخلاقی بتمن رو به جیسون نسبت ندادم و حتی حرفی هم در مورد اینکه جیسون باید مثل بتمن باشه ، نزدم (( قبلا نوشتم : مثال ـه ))
وقتی یک شخصیت منفی فوق العاده قوی ـه پس شخصیت مثبت باید از اون قوی تر باشه | منظورم کلی بود یعنی X > -X+
اصلا بیاید یه مثال بهتر بزنیم :دی
Call Of Duty BO2 : میبینید که Menedez هم شخصیتی قوی داره و در مقابل میسون و وودس و ... داریم | شخصیت های مثبت قوی که تقریبا همه باهاش ارتباط بر قرار می کنن و مکمل خوبی برای منندز هستن
کلا یوبی سافت چون بیش از اندازه به شخصیت منفی توجه کرد و شخصیت مثبت رو فراموش کرده بود
اگه بازم متوجه نشدید من متاسفم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]