03-13-2014, 05:31 PM
خیلی خوش حالم که همیشه من رو از نقد هات مطلع می کنی. این نقد 1727 کلمه بود. خوبه. از 1500 تا بیشتر شد. اما رسما بهت می گم که این عنوان نقدش در سایت دور و بر 3000 کلمه می بود اگر نوشته می شد. خیلی خوبه اگر برای یه مدتی در کنار این فعالیت نقد های مختلف سایت رو بخونی تا متوجه بشی. الآن چون خودم رو می دونم بهت می گم. الآن یک بازی به نام Daylight یک ماه دیگه عرضه میشه که من پیش نمایشش رو نوشتم. ازین بازی اطلاعات واقعا کم بود و بازیشم ازینایی هست که میره روی PSN و دانلود می کنن... با این حال پیش نمایشش رو در 2400 کلمه نوشتم. یا پیش نمایش ویچر 3 رو برای شماره دوم مجله در 6600 کلمه نوشتم چون همه نوع اطلاعاتی ازش بود. اما همیشه! همیشه ! همیشه! میانگین کلمات نوشته های سایت دور و بر 3000 کلمه می چرخه. به نظر من مقاله هات رو با خوندن یک نقد و بررسی کامل بهتر کن. مثلا خودت نقد و بررسی آنچارتد 3 رو بنویس و برو با نقدش توی سایت مقایسه کن. ببین اون کسی که نوشته چیکار کرده که نقدش به جای تو که 1500 کلمه نوشتی نقد اون شده 3500 کلمه. اگر هم بنویسی هم بخونی بهت قول میدم خودت کاملا متوجه میشی...
یا علی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یا علی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...