(03-17-2014, 09:24 PM)'AMIR-PK' نوشته است: آخه عربی داره بعدا فارسی نداره[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]من دیگه از خودم و کشور خودم نا امید شدم من برم بمیرم واقعا.آلان باید برم تو افق محو شم یعنی[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]خدایا کمک[img]images/smi/s0 (64).gif[/img]من آلان ناراحنم[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (33).gif[/img][img]images/smi/s0 (23).gif[/img][img]images/smi/s0 (23).gif[/img][img]images/smi/s0 (23).gif[/img]
زبان عربی یکی از شش زبان رسمی سازمان ملل است و شمار کسانی که عربی را همچون زبان مادری به کار میبرند از ۱۷۴ تا ۴۴۲ میلیون تن گفته شده است. عربی زبان رسمی ۲۵ کشور است که کل جمعیت آنها نیز براساس آمار 358 میلیون تن است.این در حالی است که
120الی 130 میلیون فارسی زبان در سراسر جهان وجود دارد.
حالا این که MGS V با فارسی نمیاد
چه ربطی به ما داره چه ربطی داره که عرب ها بهترن یا ما چقدر بی عرضه ایم؟؟؟فقط جمعیت عرب زبانا بوده که باعث میشه برنامه ها و سایت و بازی ها عربی رو ساپورت کننحالا این که MGS V با فارسی نمیاد
الانم از افق برگرد بیا تو گیمفا گلم