03-17-2014, 11:56 PM
اسم گذاشتناشون تو حلقم25:
DIVAN MALA که بر عکس اسممه،یعنی NAVID ALAM 25:
ایرانی ها به خاطر این دوسش دارند،چون تو اون نسخه ی مرتال کمبت sega قوی ترین بود25: یعنی من فقط با اون تونستم غول آخر رو بکشم غیر از اون هم یک سری کمبو هاش مشتی بودنا،یعنی یه چیز میگم،یه چیز میشنوی،مشتییییی25:
یه کمبوش بود cccc که 4 تا لغت میزد بعد هم طرف پرت میشد عقب
یکی دیگه گوشه ی. پایبنیه جلو A بود که ابر به طرف مقابل میزد و اون دیگه نمیتونست کاری کنه جز دفاع کردن
یکی دیگه پایین بالا بود که میرفت بالا ازیر پای دشمن میومد بیرون،میبرش بالا میکوفتش زمین،ای حال میداد
یکی دیگه هم xyxy بود اگه اشتباه نکنم که چند تا کمبو با دست بود واون هم ساده و سریع بود.
یکی دیگه هم بود که انگار نا مریی میشد60:
کلا خیلی خفن قوی بود25:
ممنون از مقاله.
دفعه بعد ریدن رو بگذار،نه که دوسش داشته باشم،بلکه دلم برای چندتا میسوزه24:
چقدر بد شد که مجبور شدی mw رو پاکش کنی،واقعا ازش خوشم اومده بود،تازه میخواستم قبل از بازی کردن mw4 هم یکبار دیگه مرورش کنم!
74:
DIVAN MALA که بر عکس اسممه،یعنی NAVID ALAM 25:
ایرانی ها به خاطر این دوسش دارند،چون تو اون نسخه ی مرتال کمبت sega قوی ترین بود25: یعنی من فقط با اون تونستم غول آخر رو بکشم غیر از اون هم یک سری کمبو هاش مشتی بودنا،یعنی یه چیز میگم،یه چیز میشنوی،مشتییییی25:
یه کمبوش بود cccc که 4 تا لغت میزد بعد هم طرف پرت میشد عقب
یکی دیگه گوشه ی. پایبنیه جلو A بود که ابر به طرف مقابل میزد و اون دیگه نمیتونست کاری کنه جز دفاع کردن
یکی دیگه پایین بالا بود که میرفت بالا ازیر پای دشمن میومد بیرون،میبرش بالا میکوفتش زمین،ای حال میداد
یکی دیگه هم xyxy بود اگه اشتباه نکنم که چند تا کمبو با دست بود واون هم ساده و سریع بود.
یکی دیگه هم بود که انگار نا مریی میشد60:
کلا خیلی خفن قوی بود25:
ممنون از مقاله.
دفعه بعد ریدن رو بگذار،نه که دوسش داشته باشم،بلکه دلم برای چندتا میسوزه24:
چقدر بد شد که مجبور شدی mw رو پاکش کنی،واقعا ازش خوشم اومده بود،تازه میخواستم قبل از بازی کردن mw4 هم یکبار دیگه مرورش کنم!
74:
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!