04-01-2014, 03:52 AM
(04-01-2014, 03:37 AM)Tidus نوشته است: اول یه چیزی بگم متاسفانه کلی بخوای حساب کنی تو کشور ما این بازی رو مختص 12 سال به پایین میدونند و خیلی از این نوع بازیها هستند که بری سمتشون با جمله"مگه بچه ایی" مواجه میشیم![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] و این در صورتی که بازیهای اکشن دیگه خودتون میدونید دیگه چه خبره.بسیار ممنون از نظرتون. کاملا موافقم. حاضرم قسم بخورم که لبخندی که بعد از تجربه سونیک4 رو لبهام نشست رو هیچوقت تو هیچ بازی ای تجربه نکرده بودم. (اولین باری بود که مادرم یکبار از بازیام خوشش اومد. البته از مس افکت3 هم خوشش اومد.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) بعضیا فکر میکنن بزرگ شدن، ولی نمیدونن که بزرگی به چیز دیگه ایه. کلا تو ایران خیلی چیزا اشتباه هست. (من بیشتر سر عدم طرفداری بازی Street Fighter حرص میخورم)
اما تو بسیاری از کشورا بازیهایی نظیر پوکیمون.ماریو و خیلیهای دیگه که بازیهایی به مراتب شاد هستند بالاترین امتیاز رو میگیرن! اینجا سوال پیش میاد واقعا چرا؟
نقد خیلی خوبی بودش این بازی جزوگنجینه هاست و یه جور رابطه خاصی با این بازی دارم![img]images/smi/s0 (5).gif[/img] فقط مقدمه رو میتونستی مثل بقیه مطلب بزنی که خیلی خوب میشد.
نظم مطلبت هم جای خود داشت خیلی خوب بود.کلا مختصر و مفید بود.
ممنون بابت لینک موفق باشی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط متوجه نشدم؛ مقدمه رو اگه چطوری مینوشتم بهتر بود؟ (یه خرده دقیقتر توضیح بدید)