امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرچم سیاه! نقد و بررسی ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG
اسم این رو باید میزاشتی پرونده اساسین کرید4 و...
مقدمه خیلی جالب بود ولی اگه من بودم، جملات ریش سیاه که تو اولین تریلر میگفت رو میذاشتم (از اون جایی که هزار نفر نقد این بازی رو نوشتن، ترجیح میدم سمتش نرم). عنوانت خیلی خز میباشد. آخرین بار، جناب Y2J، نقدی از این بازی نوشتند که عنوانش "شیطان های کارائیب" بود. (عنوانو حال میکنی؟)
بعدش شما که زحمت کشیدی اینهمه نوشتی، (6000words, oh my god) یه پاراگراف بندی هم میکردی. (بابا تا بیایم اینو تموم کنیم که سکته میکنیم یا سرطان چشم میگیریم. البته اگه سرطان چشم وجود داشته باشه)
فکر میکنم وقتی به موسیقی و صداگذاری رسیده بودی، داشت دود از کله ت بلند میشد و دیگه نمیتونستی ادامه بدی.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] میشد درباره این بخش هم زیاد نوشت. دقت هم کن تا از کلمات تکراری استفاده نکنی، مثلا اواخر بخش داستان، تو جملات آخر، همش داستان داستان میکردی. راستی اولین بار بود که دیدم داستان رو بررسی کردی. (دیدی کاری نداره؟)
غیر از موسیقی، تمام بخش ها کامل بود.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو بازی، شکار هیچکدوم به اندازه اون نهنگ های غول پیکر حال نمیده؛ وقتی از تو آب میکشنش بیرون از عظمتش اینجوری میشم.[img]images/smi/s0 (34).gif[/img] (وال ها رو که دیگه نگو... جون آدم بالا میاد تا بمیرن.)

واقعا خسته نباشی.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرچم سیاه! نقد و بررسی ASSASSIN'S CREED BLACK FLAG - توسط Qeiji - 04-10-2014, 11:16 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,049 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,144 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,172 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,763 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,332 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان