امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقام یک هیولا: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در اولین نگاه
مقاله جامعی بود و باید بگم که بهترین مقاله ای بود که تا حالا توی فروم گیمفا مطالعه کرده بودم. بقیه ی خواننده ها رو نمی‌دونم اما من که اطلاعات زیادی درباره ی نسخه های قبلی این سری نداشتم، با خوندن مقدمه ی این اولین نگاه اطلاعات قابل قبولی در مورد این سری به دست آوردم و به این خاطر هم از نویسنده تشکر ویژه‌ای دارم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] فقط چند تا نکته رو می‌گم امیدوارم استفاده کنید:

1- توی مقاله هات همیشه به یک صورت پیش برو؛ منظورم این هست که اگر از اول مقالت به صورت نوشتاری بود، تا آخر به همین صورت ادامه بدی و بعضی قسمت ها از نوع گفتاری کلمات استفاده نکنی. برای مثال در این مقاله شما در قسمتی که از گرافیک بازی حرف زدی، فعل یکی از جمله هات به صورت گفتاری بود: "سایه زنی و نورپردازی دیگر حرفی برای برای گفتن نذاشته است.
2- همیشه سعی کن اطلاعاتی رو که می‌خوای از بازی در قالب مقاله به خواننده ها بدی، زیاد طولانی نشه. یعنی خلاصه بنویس و کامل. بعضی ها فکر می کنن طولانی بودن یک مقاله دلیل بر کامل بودن اون هست در صورتی که این طور نیست و ممکنه یک مقاله ی طولانی، بیشترش هرز باشه (البته این مقاله ی شما استثناء هست). خلاصه اگر مقاله هات رو مثل همین اولین نگاه کامل بنویسی اما کوتاه ترش کنی ( جمله هایی رو که فکر می‌کنی به درد خواننده نمی‌خورن رو حذف کنی)، خواننده از خوندن مقاله به هیچ وجه خسته نمی‌شه بلکه لذت هم می‌بره.

موفق باشی دوست عزیز.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انتقام یک هیولا: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در اولین نگاه - توسط mohammadjavad - 04-13-2014, 06:53 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,625 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  اولین شکاف‌ها در زرهی پولادین (بررسی اجمالی Dark Souls III) Gabit0 1 2,349 06-05-2017, 01:20 AM
آخرین ارسال: TWO SOULS
  بازبینی بازی Resident Evil 7 بر روی MSI GS43VR Phantom Pro Gabit0 0 1,534 04-04-2017, 10:50 AM
آخرین ارسال: Gabit0
  مهمانان ناخوانده‌ی تالوس | اولین نگاه به Prey Iker Casillas 0 1,317 09-24-2016, 04:16 PM
آخرین ارسال: Iker Casillas
  قدرت شگفت‌ انگیز انتقام | نقد و بررسی Attack on Titan: Wings of Freedom B.A.T 0 1,734 09-24-2016, 05:52 AM
آخرین ارسال: B.A.T

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان