امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقام یک هیولا: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در اولین نگاه
(04-13-2014, 09:45 PM)'alirezam' نوشته است: شما خیلی خوب مینویسی ولی میخوام بدونم بازی بغیر از mgs هم انقد اطلاعات داری ؟
فکر نکنم snake به یه demon تبدیل بشه. چون یه حامی صلح انقد خشن نمیشه که شما توصیف کردی.
انتقام paz رو میگیره
عکسایی که گذاشته بودی کوچیک بود.

مرسی
قبلاً 10 تا مطلب دیگه تو فروم گذاشته بودم فقط همین دو تا درباره MGS بودن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

چیز خاصی معلوم نیست اما با توجه به گفتن این جمله که "کاز، من الانم یک دیو یا شیطانم" به نظر می رسه Snake دیگه اون شخصی سابق نباشه.
تو نسخه های قبلی هم تا جایی که یادمه Big Boss رهبر همین ساخت متال گیر بود. تازه هیدئو کوجیما توی یکی از مصاحبه هاش گفته بود Big Boss تحت فشار های روحی روانی زیادی قرار گرفته و مثل یک Evil شده!
توی تریلر E3 2013 هم یه جایی جلوی یه سری بچه هست. وقتی به صورت بچه ها نگاه کنید میبینید دارن برمیگردن عقب و انگار استرس دارن، دقیقاً صحنه بعد تریلر Big Boss داره یه جایی شلیک می کنه که احتمالاً به همون بچه های بی دفاع هستش. (راستی انتقام Big Boss فک نکنم اصن ربطی به Paz داشته باشه، بیشتر بخاطر خودشه.)

در کل به احتمال زیاد Big Boss توی این نسخه Demon میشه. فقط Solid Snake بود که تا آخرش آدم خوبی بود.

پ.ن: اون دوستمون پایین توضیحات کامل تری در این مورد دادن.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقل‌قول: مقالت خیلی عالیه فقط حیف زیاده ! و همین باعث میشه رقبت یا رغبتی حالا هرچی به خوندنش پیدا نکنم [تصویر:  s0%20%2825%29.gif]

راستی به سبک این مقاله نویس های کار نا بلد واسه هر قسمت تیتر نزن مقاله باید یک پارچه باشه ! مطمئنم اگه در مورد راجع بقیه بازیا این طوری بنویسی بر خلاف بعضی ها که الآن تحریریه هستند لیاقتت تحریریه بودن هست ![تصویر:  s0%20%2843%29.gif]
متال گیر هست دیگه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] خیلی پیچ و تاب داره. از این طولانی ترم می شد نوشته بشه. البته از توان من دیگه خارج بود [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نیاز به یکی داشت که تک تک نسخه هاش رو بازی کرده باشه.

والا ما که طرز صحیح نوشتنمون دست آقای خردمندی هست [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] هر چی ایشون بگن ما همونو انجام میدیم.

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انتقام یک هیولا: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain در اولین نگاه - توسط Punished Snake - 04-13-2014, 10:05 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,626 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  اولین شکاف‌ها در زرهی پولادین (بررسی اجمالی Dark Souls III) Gabit0 1 2,350 06-05-2017, 01:20 AM
آخرین ارسال: TWO SOULS
  بازبینی بازی Resident Evil 7 بر روی MSI GS43VR Phantom Pro Gabit0 0 1,536 04-04-2017, 10:50 AM
آخرین ارسال: Gabit0
  مهمانان ناخوانده‌ی تالوس | اولین نگاه به Prey Iker Casillas 0 1,319 09-24-2016, 04:16 PM
آخرین ارسال: Iker Casillas
  قدرت شگفت‌ انگیز انتقام | نقد و بررسی Attack on Titan: Wings of Freedom B.A.T 0 1,735 09-24-2016, 05:52 AM
آخرین ارسال: B.A.T

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان