امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد و دل های گیمری (مقاله)
(04-26-2014, 12:46 AM)'PWLG' نوشته است: سلام
والا رک بگم، داغی از دل من یکی تازه نشد. (خوشبختانه)
به نظرم gta V ارزش غصه نداره.
Red dead هم نسخه اولش برای PC نیومد دیگه طبیعی بود که نسخه دوم یا همون Redemption برای PC نیاد.
باز دمش گرم که همون مکس پین3 رو برای ما منتشر کرد. اون یه دونه به کل بازیاش می ارزه. GTA V هم الکی با تبلیغات bold شده وگرنه فکر نمیکنم نوآوری خاصی داشته باشه. حالا چون بازیش نکردم نظر قطعی نمیدم.
بیخیال اگه بخوایم حصرت نداشته هارو بخوریم که از داشته ها غافل میشیم. watch dogs رو عشقه، arkham knight رو عشقه و...
بازی واسه PC کم نیست. last of us نداریم؟ خب bioshock که داریم. dark souls2 هم که اومد. بازی برای رایانه کم نیست که.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

راستی غلط املایی زیاد داری. کلاس چندمی؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

اینطور که به نظر میاد، شما فقط توی نویسندگی مبتدی نیستید، کلا مبتدی هستید!!!! [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

اصلا یه فسقلی که به GTA V و RED DEAD میگه چرت، باید لقب نویسندگی داد؟! شاهکار بزرگ قرن، سری بازی GTA همیشه با قدرت عرضه شده و باعث شگفت زدگی و تحولی در صنعت گیم شده، متاش هم همه چیز رو معلوم می کنه. Red Dead هم به همین صورت، با متای 95 بهترین بازی سال 2010 شد. درضمن آقای محترم، شما اصلا دوتا دونه از نقد های گیم اسپات رو خوندی که میای ازش حرف میزنی؟! این سایت جزو معتبر ترین منتقد هاست به طوری که به هیچ بازی ـی نمیاد 10 کامل رو بده، اما به GTA IV داد، به GTA V نمره 9 رو داد و به TLOU نمره 8 رو. اینو هم بگم که Max Payne 3 هم فوق العاده بود ولی در حد GTA و Red Dead نبود، نمراتش هم همه چیز رو ثابت می کنه. 

اینقدر هم از ضد زن ضد زن حرف نزن، شما برو دو دقیقه از تریلر و تصاویر واچ داگز  رو ببین، بعد بیا بگو راکستار چیز های ناجور میریزه تو بازیش [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اشخاصی در صنعت گیم برای جلب توجه گیمر ها توی بازی هاشون *** و ازین جور چیزا میریزن تا طرفدارا زیاد بشن، نمونش هم MAFIA II و Watch Dogs . حتی The Witcher هم که خودم کشته مردش هستم، با همین صحنه ها تونست طرفداران زیادی پیدا کنه... البته همه گیمر ها به این سکانس ها توجه نمی کنند ولی افرادی هستند دیگه... بهت توصیه می کنم برو یکم اطلاعات جمع کن، بعد الکی بیا بگو GTA فقط تبلیغات داره و بولد شده... 

بدرود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  14524140361477914331_Mortal%20Kombat%20Sign.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درد و دل های گیمری (مقاله) - توسط Matin Mafia - 04-27-2014, 04:10 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  (شیوه ای جدید در مقاله نویسی)Battlefield-vs-Call of duty one.aiden 13 5,520 04-11-2020, 02:39 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] هیولاها دیگر زیر تخت نیستند… | نقد و بررسی بازی Sea of Solitude White Beard 0 1,362 08-25-2019, 11:05 PM
آخرین ارسال: White Beard
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,547 08-24-2019, 11:03 PM
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,212 08-13-2019, 06:14 AM
  مقاله های 3ریالی| بدبختی های یک گیمر sir x 8 4,074 07-14-2017, 02:32 PM
آخرین ارسال: sir alex

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان