05-17-2014, 02:46 PM
(05-17-2014, 01:59 PM)'Black Star' نوشته است: با اندكى تاخير نظرم رو درباره مقالت ميگم. مقالت رو ديده بودم ولى امروز كامل خوندمش. به نظرم مقاله ى خوبى بود. اما خب مقاله هاى طنز معمولاً توى فروم منتشر مى شن يا براى بازى هاى طنز هستن. مثلاً آقاى ارش عارف نيا يه مقاله ى طنز خيلى عالى درباره Goat Simulation نوشت كه بازخورد خوبى هم داشت. چرا؟ چون خود بازى طنز بود و مقاله هم پتانسيل طنز شدن رو داشت. خب من هم با مقاله طنز مشكلى ندارم و كوه زهر مار نيستم كه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]فقط اگه مى خواى مقاله طنز بنويسى واسه يه بازى طنز بنويس. وگرنه اگه يكى مقاله نظر بنويسه واسه The Last of Us كه همش ميشه لودگى.
اين مقاله هم خوب بود ولى اگه مى خواى رسمى تر و در حد صفحه اصلى باشه، طنز بودنش رو به توضيحاتى كه درباره هر عكس مى دى محدود كن.
ممنون از زحمتى كه كشيدى[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خواهش می کنم . خیلی ممنون که نظر دادید ولی باید بگم که فرمایش شما درسته نمیشه واسه هر بازی که بخوای طنز بنویسی حتی tlou ولی قرار نیستش طنزی که می نویسه روی نقد بازی اثر بزاره و طنزی که می نویسی نباید اصلا طنز باشه ! اسما طنز هست این مقاله ولی با کلماتی شبه طنز میشه گفت مقاله رو جذاب کردیم چرا ؟ چون دیگه مردم خسته شدن از این مقدمه های تکراری و مقاله هایی که همشون به یه سبک نوشته میشن ! اگه بخوایم اسم بزارم رو این سبک میشه : مقاله تیکه دار [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مقاله طنز اون مقاله هایی هستن که آقای خردمندی می نویسه که سر تا پا طنزه ! یا همین مقاله ای که آقای عارف نیا نوشتن ! اما مقدمه اش رو نپسندیدم و بعضی تیکه ها هم باحال نبود بگذریم در کل عالی بودش [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
![[تصویر: b7obiqb22m40mxrq72ov.png]](http://www.*****/images/b7obiqb22m40mxrq72ov.png)
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمی یاد... تا قیامت دلِ من گریه می خواد
ســــرنوشـــت
چشاش کوره نمی بینه...
زخم خنجرش میمونه تو سینه
زخم خنجرش میمونه تو سینه