نظرسنجی: کدام سبک مقاله نویسی را می پسندید ؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
سبک این مقاله (کمی تا قسمتی طنز !)
73.68%
14 73.68%
مقاله های معمولِ بازار !
26.32%
5 26.32%
در کل 19 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرنوشت یک اسنایپر | پیش نمایش بازی Sniper Elite 3
خب بالاخره خوندیم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
به نظر که نمیرسه آش دهن سوزی باشه بازی. من که دنبالش نمی کنم و بازی هم فکر نکنم انجام بدم.
اما درباره پیش نمایش:

- تیتر میتونست خیلی خیلی بهتر باشه. این تیتر بیشتر به نظرم به درد تیتر نقد این بازی میخورد. به هر حال بازم سلیقست.
- مقدمه خیلی از وادی گیم پرته. آخرشم دیدی که خودت به قول یارو گفتنی jump کردی روی مقدمه اصلی که 2 خط بود. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مثل این میمونه که من دستت رو بگیرم ببرم تا سر کوچه که بری یه بستنی واسه ما بخری. بعد تا سر کوچه که رفتی، دوباره برت گردونم همین راه رو برگردی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] سعی کن کوچه ای که میری داخل نزدیکترین مسیری باشه که قراره بری بستنی بخری[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
- علائم نگارشی درست گذاشته شده ولی نحوه قرار دادنش اشتباهه. علائم مثل کاما، نقطه ویرگول، نقطه باید چسبیده به کلمه قبل باشه، بعدش یک Space میزنی و کلمه یا جمله بعدی رو می نویسی. تو همین متن محاوره ای که دارم می نویسم رعایت شده. تو تاپیک های نویسنده مبتدی هم میتونی ببینی شیوه نوشتن علائم نگارشی رو.
- از اونجایی که مقدمه نچسب و بد شروع شد، پایان بندی و نتیجه گیری هم جالب در نیومد. باید بیشتر تلاش کنی تا بتونی هم قلم شیوایی داشته باشی، هم اینکه دست ملت رو نگیری، نبری تو کوچه و دوباره برنگردونیشون.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

- در ضمن اون The End رو دیگه نذار پای مقالات و نقد. تو هیچ جای دنیا منتقد پایان کار، این حرکت رو نمیزنه. :|

منتظر کارهای بهتری از شما هستیم
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سرنوشت یک اسنایپر | پیش نمایش بازی Sniper Elite 3 - توسط dark_prince277 - 05-17-2014, 10:56 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,098 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,544 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,520 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,827 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  جهنم به روایت یک تک تیر انداز | نقد و بررسی Sniper Elite 3 mr.amirr 0 1,534 05-30-2017, 05:17 PM
آخرین ارسال: mr.amirr

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان