05-23-2014, 09:14 PM
(آخرین ویرایش: 05-23-2014, 09:14 PM، توسط Punished Snake.)
نقلقول:سوالت رو باید وایسی دوستان بیان. البته اگه کسی به اونجا رسیده باشهدر ضمن تو هر منطقه یکدونهBoneبیشتر نیست بعد چجوری میگی همه جا چند تا هست اما اینجا یکی؟باید انقدر بری تا منطقه عوض شه تا یکی بیاد
تو اون جا فک کنم Lost Bastile (غلط املایی نگیرین) هستش، اونجا به جز بونفایر اولی، یکیش هست که طبق گفته شنیدم یدونه مخفی داره که مثل اینکه با جا خالی دادن از یک چیز بمب مانند و برخوردش با دیوار معلوم میشه، یکیش هم بعد از کشتن اون 3 تا غول ـا که زره طلایی دارن هست، یکیش هم توی یه سلولی هست که جلوش یه آدم سنگی هست!
راستی راه رسیدن به اون Lost Bastile زیاد پیچیده نیست برگردین Majula و بعدش برین تا برسین به اون Heidie's Tower of Flame بعد برین جلو تا برسین به باس فایتی به اسم DragonRider، کشتنش زیاد سخت نیست یکم دهن رو آسفالت کنین می رسین بالا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] بعدش یه زنی اونجا ـه که چیز می فروشه، بغلش هم یه راه هست که کمی توش پیشروی کنین می رسین به اون جایی که گفتم، تازه اونجا دشمناش دوباره همون زامبی های میشن که آسونن ولی تعدادشون واقعاً زیاد میشه.
در ضمن، من اصن اون راه Sinner Rise و Lost Bastile رو نفهمیدم فک کنم یه راه فرعی باشه چون آخرش وقتی با باس فایت Lost Sinner می چنگیم دیگه هیچ راهی برای جلو رفتن ندیدم به جز یک بونفایری که فقط آدم رو بر میگردونه به Majula! به نظرم اون راه شاید فقط یک مسیر فرعی باشه. [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
کلاً مناطق خیلی گنگه اصلاً آدم نمی دونه الان باید به کجا بره!