06-12-2014, 06:34 PM
(06-11-2014, 02:58 PM)'M6-Punisher' نوشته است: Gta Online فوق العاده هست ؟ c mon [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ولی مودینگ Gta رو قبول دارم چون همیشه این بحثش داغ هست و خودم هم چون مدلر هستم برنامه داشتم 2 تا مدل بدم آقای عماد توکلی واسه Gta Iv تبدیل کنه ( نمیدونم اقا عماد رو میشناسی یا نه ولی اگه مدینگ ِ Gta Iv رو دنبال کرده باشی حتما ایشون رو میشناسی )
و مدینگ ِ Gta V قطعا لذت بخش خواهد بود. من هم اگه بخوام بخرم باید رو PC بخرم چون ادیتش واقعا سرگرم کنندس
ممنون که وقت گذاشتی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
مثلاً می خوای بگی من مدلرم ؟![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ک آمان!
تا اونجایی که اطلاع دارم مدلر کسی که مدل سه بعدی درست می کنه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] به کسه که مد درست می کنه می گن Author[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اون عماد توکلی هم ادم بزرگی نیست! همه جا مد ها واسه دانلود مجانی هست چون نمی خوان از بازی ای که دیگران درست کردن و بعد ادیتش کردن پول دربیارن ولی اون پراید wack شو می خواد بفروشه!(من موندم با پورشه و ماستنگ و مکلارن کی پول می ده بره پراید بگیره؟!9) حالا اگه شما خریدی بگو چه جوری هست!؟ دست فرمونش خوبه ؟!
![[تصویر: l2l73b5lchcw.jpg]](http://s6.uplod.ir/i/00562/l2l73b5lchcw.jpg)