(06-15-2014, 03:11 PM)'amir1998' نوشته است: مرسی کامل نخوندم هنوز ولی به نظر خوب میاد(مگه می شه شما نقد بد هم بنویسی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) مرسی [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
فقط مشکلم این هستش که از کلمه ی احمق زیاد استفاده کردی(منظورم تو تیتر هست) تازه میخاستم بخش گرافیکو هم یه چیزی بنویسم احمق توش باشه ولی کلا پایه و اساس این بازی احمق ها هستند
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] Too [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
(06-15-2014, 03:10 PM)'A.R.A.$.H' نوشته است: اول از همه چیزی که من رو به این نقد جذب کرد، تیتر اون بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]بسیار جالب ... ممنون. کاملا با بازی و نام اون همخوانی داره
این Toad Story هم نکته خیلی جالبی داره. در این بازی اسامی مختلفی رو در مراحل شاهد هستیم که به چیزهای مختلفی اشاره دارند و اون رو دچار تغییراتی کردند.
مثل همین کلمه که به انیمیشن محبوب استدیو پیکسار یعنی "داستان اسباب بازی ها" یا همون Toy Story اشاره داره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] نکات خنده دار بسیار زیادی در کل داره و واقعا من رو شاد کرد این بازی.
ممنون بابت نقد [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خواهش میکنم از خوبی خودتونه [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
کلا این بازی خیلی جالبه و همونجور که تو نقد هم بهش اشاره کردم نکات خیلی طنز و جالبی در بازی هست.
موفق باشید [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]