موضوع اول که حق با شما هستش.اشتباه از من بود...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
آقا مرتضی یه چند تا درخواست دارم که اگه بهشون رسیدگی کنید خیلی عالی میشه.
بخش ps3 رو قسمت هاش رو درست کنید که از توان من خارج هست.
مثلا:تاپیک های زیادی هستند که در جای خودشون ایجاد نشدند اگه میشه اونها رو قفل کنید(اگه خواستین راهنمایی کنم)
روی صفحه بخش ps3 و ps4 رو جدا کنید.
یه بخش هست به نام (بازی های ps3 و ps4) که به نظر من اگه حذفش کنید بهتر هست...
زیر مجموعه های اون بخش هم نقد و بررسی و پیش نمایش هستش که انجمن این بخش ها رو داره...
در بخش مباحث مربوط به هک ps3 و ps4 یه سری تاپیک ها ایجاد شده که بعضی هاش ربطی به موضوع ندارند و بعضی هاشو باید انتقال بدین به بخش خودش.....(یه کم بهم ریخته هستش)
الان من میخوام یه سری تاپیک ها رو ایجاد کنم ولی نمیدونم کجا؟؟؟؟
مثلا: در اینجا باید بازی هایی که ریلیز شدن و میشه با کنسول هک(کپی خور)شده بازی کرد رو بزاریم...ولی 3 تا پست!!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
باکس آرت بازی+ناشر،سازنده،تاریخ ریلیز،توضیح مختصر در مورد بازی...(به مرور زمان اگه خبری،تصاویر جدید) بزارید.
بعدش دوستان میتونند مشکلات، راهنمایی در بعضی از جاهای بازی و نظر های خودشون در مورد اون بازی رو مطرح کنند.
بخش (بازی های ps3 وps4) رو کلا با زیر مجموعه هاش حذف کنید و اینطوری طبقه بندی کنید...عالی میشه...
دانلود بازی های ps3
زیر مجموعه های این بخش رو هم اینطوری درست کنید...
بازی های psn
بازی های معمولی (دیسکی-فیزیکی)
dlc بازی ها
demo بازی ها
تاپیک در خواست ها........در خواست های مختلف...مثلا: تاپیک درخواست بازی های psn(بازی مورد نظر رو در بخش خودش میزنیم و بعد لینک به دوستی که درخواست داده بود میدیم)
آقا مرتضی یه چند تا درخواست دارم که اگه بهشون رسیدگی کنید خیلی عالی میشه.
بخش ps3 رو قسمت هاش رو درست کنید که از توان من خارج هست.
مثلا:تاپیک های زیادی هستند که در جای خودشون ایجاد نشدند اگه میشه اونها رو قفل کنید(اگه خواستین راهنمایی کنم)
روی صفحه بخش ps3 و ps4 رو جدا کنید.
یه بخش هست به نام (بازی های ps3 و ps4) که به نظر من اگه حذفش کنید بهتر هست...
زیر مجموعه های اون بخش هم نقد و بررسی و پیش نمایش هستش که انجمن این بخش ها رو داره...
در بخش مباحث مربوط به هک ps3 و ps4 یه سری تاپیک ها ایجاد شده که بعضی هاش ربطی به موضوع ندارند و بعضی هاشو باید انتقال بدین به بخش خودش.....(یه کم بهم ریخته هستش)
الان من میخوام یه سری تاپیک ها رو ایجاد کنم ولی نمیدونم کجا؟؟؟؟
مثلا: در اینجا باید بازی هایی که ریلیز شدن و میشه با کنسول هک(کپی خور)شده بازی کرد رو بزاریم...ولی 3 تا پست!!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
باکس آرت بازی+ناشر،سازنده،تاریخ ریلیز،توضیح مختصر در مورد بازی...(به مرور زمان اگه خبری،تصاویر جدید) بزارید.
بعدش دوستان میتونند مشکلات، راهنمایی در بعضی از جاهای بازی و نظر های خودشون در مورد اون بازی رو مطرح کنند.
بخش (بازی های ps3 وps4) رو کلا با زیر مجموعه هاش حذف کنید و اینطوری طبقه بندی کنید...عالی میشه...
دانلود بازی های ps3
زیر مجموعه های این بخش رو هم اینطوری درست کنید...
بازی های psn
بازی های معمولی (دیسکی-فیزیکی)
dlc بازی ها
demo بازی ها
تاپیک در خواست ها........در خواست های مختلف...مثلا: تاپیک درخواست بازی های psn(بازی مورد نظر رو در بخش خودش میزنیم و بعد لینک به دوستی که درخواست داده بود میدیم)