06-17-2014, 04:45 PM
(06-17-2014, 04:27 PM)'Arthas' نوشته است: در کل نقدت خوب بود. نشانه گذاری عالی و مشکلی نداشت از نظر من فقط یکی دوجا بهتر بود کاما میذاشتی که خب خیلی چیز خاصی نیست[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
در مورد متن:
تو متن نوشتی باس فایتای بازی ضعیف بوده و شاید ضعیف ترین قسمت بازی باشه... خب این بازی یک بازی +3 سال هست یعنی بچه 4 ساله هم می شینه این رو بازی می کنه! پس نباید انتظار داشت باس فایت دارک سولز بیاد جلو بچه 4 ساله[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من خودم تو مراحل آخر مثل ... تو گل گیر کرده بودم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] یه مشت جونور سیاه می دویدن دنبال آدم اصلا از استرس می مردی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] در کل اگر بخوایم حساب کنیم، چالش ها و سختی باس فایت ها هرچی بری تو مجموعه های جلوتر، بیشتر میشه.
برای خلاصی از اونا کافی بود فقط بدویی و بپری اینور و اونور ([img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]) بچه چار ساله امکان نداره بشینه تنهایی بازی کنه حتماً یکی همراش هست. از قدرت باس فایتا بگذریم جذبه هم نداشتن مث باس فایتای ماریو[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
از لحاظ داستان هم به نظر من ریمن پتانسیل داستان بالایی مثل بعضی بازی های و بعدی دیگه رو نداره... همون بهتر داستانش ساده باشه و بیشتر گیم پلی کار بشه. مثلا یوبی تو بازی Child of Light، یه جورایی برعکس عمل کرد و موفق هم شد ولی رو ریمن این کار نا شدنی هست.
منم همینجوری گفتم به نقاط قوت رجوع شود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تیترهای قسمت های مختلف متنت هم جالب بود. همه میگن مشکل نقدت همینه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نقدت هم عالی بود. قابل شمارو نداره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
آفرین[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] خواهش[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
موفق باشی
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]