نقلقول:بله من هم همین کار رو کردم که توی عکس بشه درختارو دید وگرنه کلا اون قسمت تار بود[bgcolor=#FFFFFF]آقا عجب ماد باحالیه ! دمش گرم! کل مشکلاتی که میگفتن هست رو رفع کرده![/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]یادتونه مقایسه ش کرده بودن با GTA IV ؟ ایدن جلوی ماشینا وایمیستاد سایه نداشت؟ مردم و اشیاء جلوی نور ماشین سایه نداشتن ؟ همه رو درست میکنه![/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]اطراف چراغا رو قشنگ میکنه و توده ی گرد و خاک بغبشون نشون میده![/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]قطرات آب رو نسبت به نور حساس میکنه[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]راستی almasgame.com عزیز اون تار نیست ! شما اسلحه ت رو در بیار و اون ته رو نگاه کن ... آره ! ماتی از بین میره! این همون قابلیتیه که باعث شد خبرنگار IGN بگه :[/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]فکم چسبید به زمین! این قابلیت فوکوس بازی هستش که غیرفعال شده بوده![/bgcolor][bgcolor=#FFFFFF]کلا خیلی خوبه ! پیشنهاد میکنم دانلودش کنید![/bgcolor]
تار بودن دور رو میشه تحمل کرد ولی وقتی توی شهر قدم میزنید این مشکل بعضی وقتا برای نزدیک هم به وجود میاد که اذیت کنندس !
رنگ بازی رو هم یکم سیاه و سفید میکنه که توی روز اصلا جالب نیست مخصوصا وقتی که لباس رنگی پوشیده باشید
البته سازنده مد گفته که نسخه کامل نیست و احتمالا توی نسخه کامل بهتر میشه