(07-03-2014, 02:56 PM)'bazi_center' نوشته است: خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه [img]/images/smi/new/105.gif[/img]آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]والا به نوب بودن شک کردم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] الان فک میکنم وری سوپر نوبی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اولا، تقریبا نصف قدرت پی سی بابت گیم مصرف میشه( البته درست نمیدونم) دوما کنسول مخصوص بازیه و تمام قدرتش برای بازی کردنه، سوماً نسخه نسل بعدی بازی یه سیستم ابر غول مبخاد مطمئناً چون اگه تصویرارو دیده باشن تفاوتا رو درک می کنی، چهارماً پی اس 3 رمش 512ه ک اصلا ربطی به بازی نداره، پنجماً یعنی الان حافظه کارت جی تی ایکس 750 که یک گیگه با یه مدل پایین که چهار گیگه قدرتشون یکیه. آها مورد آخر شما که سیستم درست نداری چرا میگی هنگ میکنه و همچنین از هر کی بپرسی میگه بهترین وسیله برای جی تی ای بازی کردن پی سیه چون مودینگ داره.
خواهشاً از چیزی که اطلاع ندارید صحبتی نکنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]