امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assassin's creed بعدی در استدیو مونترال ساخته نمی شود!
اینجاست که باس بگم... فکت صادر شد [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
------------------------------------------------
U-R-E@

نمیدونم که آیا واقعا AC 1 و AC II و Spin off هاش رو بازی کردی یا نه ولی اینو بهت بگم کسی که این چهار نسخه رو بازی کرده باشه، با تجربه AC III واقعا حالش بد میشه (مثل خود من) کل اساسین ختم میشه توی بالا رفتن از دیوار، کشتن سرباز، یه لباس مسخره. آخه من نمی دونم انقلاب های آمریکا و پاریس چه ربطی به این مسخره بازیا دارن؟! خب این ویژگی های اساسین اوایل جالب بود ولی دیگه واقـــــــــعا شورش رو دراوردن. دیگه به اسم اساسین هم آلرژی گرفتم... بابا یکم نو آوری... یکم تغییرات...

یوبی سافت هم با خلق WD اومد واسه راکستار شاخ و شونه کشید ولی در پایان با سکوت راکستار ضایه شد... نه متای درست و حسابی گرفت و نه بازی خوبی داد... این همه تو گرافیک هم تمرکز داشت، همچین چیز غولی ندیدیم. من همون هفته اول بازی رو تموم کردم، بعضی جاها برای شادی روح خالقان Saints Row صلوات میفرستادم خدایی.... بازی خیــــلی باگ و نقض داشت. بالا رفتن از پله ها رو دیدی؟! شنا رو دیدی؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
assassinwanted@

بازی GTA فسیله؟! یا امام زاده دن هزر. کلا با شما بحث نکنم بهتره، چون اصلا صحبت هات در حد صنعت گیم نیست، بیشتر به درد دعوا کردن با بچه های مدرسه ای که یه COD بازی می کنن و فکر می کنن گیمر ـن می خوره [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
Punished Snake@

برادر یونس بیخیال شو، این جماعت ارزش بحث کردن ندارن، طرف میاد میگه دلیل ضعف AC Black Flag طراحی بد لباس ادوار بود... اون یکی میگه GTA کارای قدیمی می کنه... ای خدا خاک تو سر این راکستار کنه که بخاطر اینکه به PC GAMER ها یه گرافیک نسل هشتمی بده، یه سال نسخه پی سی رو تاخیر زد تا دل طرفدارارو بدست بیاره ولی دیگه نمی دونست یوبی سافت این وسط سوء استفاده گره... [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

[تصویر:  14524140361477914331_Mortal%20Kombat%20Sign.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: Assassin's creed بعدی در استدیو مونترال ساخته نمی شود! - توسط Matin Mafia - 07-04-2014, 02:12 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عذرخواهی خالق Assassin’s Creed برای وجود برج‌‌ها در آثاری مانند مجموعه‌ی Farcry و Leg White Beard 0 1,440 10-22-2019, 09:45 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نسخه‌ی بعدی سری Gears ممکن است از سریال The Handmaid’s Tale الهام بپذیرد White Beard 0 1,452 10-22-2019, 09:39 PM
  سازندگان The Outer Worlds، به لطف مایکروسافت، به فکر ساخت بازی بعدی خود هستند White Beard 0 1,336 10-18-2019, 09:26 PM
  اطلاعات جدیدی از به‌روزرسان بعدی Final Fantasy XIV منتشر شد White Beard 0 1,325 10-12-2019, 10:23 PM
  لحن داستان بازی Disintegration از سریال Firefly، ساخته‌ی جاس ویدن، الهام گرفته شده اس White Beard 0 1,042 10-10-2019, 10:46 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان