اول بگم منظور من این بود که یوبی سافت با WD اومده برای GTA شاخ و شونه کشیده! همش برای اینکه بازیش سر زبونا بیافته می گفت بازی ما با GTA برابری می کنه و 2 ماه برای گشتن تو GTA V کافیه و...
اینو یادتونباشه یوبی سافت بازی های بیشتری ساخته و اون موقع که تاسیس شده اصلا راک استار وجود نداشته. اولین بازی OW هم نبود با Far Cry یک OW خیلی خقن رو ساخته بود. FC3 والا از WD که خیلی بهتر بود و شاهکاری بود واسه خودش. ولی WD نصفِ FC هم نشد! سبک GTA هم فسیل نیست بازی های اکشن و مخفی کاری از OW قدمتشون خیلی خیلی بیشتر هست و اینکه همه این بازی رو دوست دارن یه چیزِ طبیعی هست! نه فقط بخاطر آزادی بلکه بخاطر همه چیش! خدایی هندلینگ ماشینای GTA IV رو اون موقع کمتر ریسینگ غیر شبیه سازی داشت و رانندگیش از بعضی ریسینگ ها بهتر بود در صورتی که تو WD انگار داشتیم آجر هل می دادیم! کلاً GTA یه فرنچایز همه چیز تمام و بزرگ ـه و WD اگه بخواد فرنچایز سالیانه باشه تا 10 شماره دیگه هم انگشت کوچیکه GTA V هم نمیشه!
والا سبک جدید رو که راک استار وارد دنیای گیم کرد. ( OW) هک کردن یه ایده و یه بخش بود سبک نویی نبود و اونم تازه بعد نیم ساعت کامل بی مزه می شد. نمی دونم کی حاضره هکِ چراغ قرمز و هلی کوپتر و اینا رو به وسعت و جزئیات و گیم پلی GTA ترجیح بده؟!
بعد من موندم کدوم کارای GTA تکراری و قدیمی هست؟ :) همون چیزای تکراری هم که میگین خودش دچار تحول شده وگرنه اگه همه المان هاش Copy/Paste از قبلی ها بود مطمئناً بازی متاش 97 نمی شد و اون افتخارات و اینا رو به دست نمی اُورد.
THQ کجا و *R کجا؟ *R بازی هاش واقعاً فوق العاده بودن. شما یه نگاه به *R بکن بازی کم میده بیرون ولی هر وقت داده تا 1 ماه همش اخبار فروش و جوایزش تو صدر اخبار بوده. پس وقتی یه شرکت بشینه دو تا بازی واقعا درست حسابی بسازه باعث فروشش میشه. الان راک استار با این فروشی که سر GTA V داشته تا 10 سال دیگه هم هیچیش نمیشه.
من موندم رو چه حسابی می گید بازی ـی که از همه لحاظ عالی باشه و شرکت به فکر طرفداراش باشه مورد بی لطفی قرار میگیره؟! (اگه منطق شما اینه پس شما تا 100 سال دیگه با بازی های شیردوشی شده یوبی سافت حال کن!) الان بازی های *R یا ND یا متال گیر و کلی بازی های بزرگ دیگه چیه؟ کرایسیس 3 هم یه افتضاح به تمام معنا بود نصف شماره دوم هم نبود دیگه چه برسه به نسخه اول. کلاً کرایتیک کارای اولش خوب بود ولی بعدش کلاً گند زد شرکتی که میگه بازی باید 60 درصدش گرافیک باشه بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره.
در کل حرفم رو خلاصه کنم: GTA بهتر از WD هست شما از هر جهت بیا مقایسه کن من آخرش به شما ثابت می کنم GTA بهتر هست. اگرم قابل مقایسش نمی دونید پس هیچی.
والا سبک جدید رو که راک استار وارد دنیای گیم کرد. ( OW) هک کردن یه ایده و یه بخش بود سبک نویی نبود و اونم تازه بعد نیم ساعت کامل بی مزه می شد. نمی دونم کی حاضره هکِ چراغ قرمز و هلی کوپتر و اینا رو به وسعت و جزئیات و گیم پلی GTA ترجیح بده؟!
بعد من موندم کدوم کارای GTA تکراری و قدیمی هست؟ :) همون چیزای تکراری هم که میگین خودش دچار تحول شده وگرنه اگه همه المان هاش Copy/Paste از قبلی ها بود مطمئناً بازی متاش 97 نمی شد و اون افتخارات و اینا رو به دست نمی اُورد.
THQ کجا و *R کجا؟ *R بازی هاش واقعاً فوق العاده بودن. شما یه نگاه به *R بکن بازی کم میده بیرون ولی هر وقت داده تا 1 ماه همش اخبار فروش و جوایزش تو صدر اخبار بوده. پس وقتی یه شرکت بشینه دو تا بازی واقعا درست حسابی بسازه باعث فروشش میشه. الان راک استار با این فروشی که سر GTA V داشته تا 10 سال دیگه هم هیچیش نمیشه.
من موندم رو چه حسابی می گید بازی ـی که از همه لحاظ عالی باشه و شرکت به فکر طرفداراش باشه مورد بی لطفی قرار میگیره؟! (اگه منطق شما اینه پس شما تا 100 سال دیگه با بازی های شیردوشی شده یوبی سافت حال کن!) الان بازی های *R یا ND یا متال گیر و کلی بازی های بزرگ دیگه چیه؟ کرایسیس 3 هم یه افتضاح به تمام معنا بود نصف شماره دوم هم نبود دیگه چه برسه به نسخه اول. کلاً کرایتیک کارای اولش خوب بود ولی بعدش کلاً گند زد شرکتی که میگه بازی باید 60 درصدش گرافیک باشه بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره.
در کل حرفم رو خلاصه کنم: GTA بهتر از WD هست شما از هر جهت بیا مقایسه کن من آخرش به شما ثابت می کنم GTA بهتر هست. اگرم قابل مقایسش نمی دونید پس هیچی.
بابا چرا همه چیز رو قاطی می کنید من افرادی رو میشناسم که می گن GTA 3 از GTA V بهتر بوده فقط شما یکی که نیستی من صد مرتبه اون بالا گفتم مقایسه کردن بازی با بازی کار اشتباهی هستش چیزی که مجلات بزرگی متل EDGE و Master game و Game informer گفتند خوبه که شما نا سلامتی عضو تحریریه هستی . ببین عزیز مقایسه بازی با نسخه های قبلی کاملا کار درستی هستش و این که شما میگی نسخه 2 بازی خیلی خوب بوده حرف جهانی هستش ولی نمی تونی بگی GTA خیلی بهتر از WD هستش چون الان فقط کافیه راکستار یک هک به بازی خودش اضافه کنه تمومه دیگه هیچ کس WD بازی نمی کنه دیگه [img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
هرکسی سلیقه ای داره به شخصه بنده خودم بازی GTA رو یک ریسینگ به تمام عیار می دونم و در این زمینه هم واقعا عالی کار کرده ولی اینم در نظر داشته باش نسخه اول همیشه اشکالات بزرگی داره و این هم به قول یکی از افراد یوبیسافت از عمد کیفیت و تکسچر های بازی رو پالیین آورد که برای نسخه بعدی حرفی برای گفتن داشته باشه . ولی این حرفی که شما زدی و میگی GTA از WD بهتره کاملا یک سلیقه هستش و در موردش نمیشه حرف زد مثل خیلی ها که می گن AMD بهتر از NVIDIA هستش .