07-04-2014, 05:57 PM
(07-04-2014, 05:33 PM)'Delsin Rowe' نوشته است:منبع رو که تو یکی از پست ها گفتم که!(07-04-2014, 05:21 PM)'assassinwanted' نوشته است:(07-04-2014, 05:11 PM)'Delsin Rowe' نوشته است:(07-04-2014, 05:08 PM)'assassinwanted' نوشته است:(07-04-2014, 05:02 PM)'Delsin Rowe' نوشته است: عزیز من ربطی به گشتن و این چیزا نداره! قانونه [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
قوانین بخش اخبار بازی ها:من طبق قوانین این بخش خبر میزارم و تو این قوانین این بخش هیچ حرفی از درج منبع نوشته نشده!
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
12.ذکر منبع حتی در تاپیک هایی که مستقیم توسط خود شما ترجمه شده اند ضروریست.
هر جا قوانین خودشو داره مثلا مدرسه قوانینی داره که ممکنه قوانین شهر رو نغز کنه؛تو فروم هم همینجوریه هر بخشی قوانین خودشو داره و هر کس تو همون بخش باید قوانینشو رعایت کنه وقتی قوانینی واسه بخش اخبار بازی ها هست دیگه لزومی نداره به قوانین کل صد در صد عمل کنی!
یا باید قوانین این بخش رو نادیده گرفت و به قوانین کلی اکتفا کرد و یا باید قانون رو به روز کرد!
اگه بخوای سفت و سخت بگیری درج منبع درستشه ولی تا وقتی تو قوانین این بخش این مورد(یعنی درج منبع)ذکر نشده کار من یعنی درج نکردن منبع قانونیه!
(با این کار دارم یه تلنگری میزنم که قوانین قدیمیه و باید و باید آپدیت بشه!)
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] با تفاسیر شما میشه همه قوانین رو رعایت نکرد
امیدوارم مدیران رسیدگی کنن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من که نگفتم قوانین رو نباید رعایت نکرد یا نادیده گرفت![img]images/smi/s0 (5).gif[/img]من میگم باید به قوانین هر بخش احترام گذاشت و به اون عمل کرد!واگر مشکلی داره قوانین بخشی باید اون اصلاح بشه تا اشتباه و سوءاستفاده ای صورت نگیره!