07-06-2014, 01:19 PM
نقد خوبی بود.
- مقدمه میتونست بهتر باشه.
+ تیتر خوبی بود.
+ پایان بندی نقدت خوب بود.
- 2 تا غلط املایی داری. درستش کن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]یک نویسنده مبتدی اجازه نداره غلط املایی داشته باشه. این یک دستوره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
- من نمیدونم چرا خیلی نویسنده های مبتدی علاقه دارن نقطه ویرگول بذارن توی مقالاتشون. باور کنین که نقطه ویرگول کاربرد زیادی نداره. 2 تا کاربرد. من دیگه زبونم مو در اورد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]:
برای جداکردن جملههایی که از جهت ساختمان و مفهوم مستقل به نظر میرسند ولی در یک عبارت طولانی بستگی معنایی دارند.
در بیان توضیح و مثال پیش از کلمههایی مانند «مثلا»، «فرضا»، «یعنی»و...
- مقدمه میتونست بهتر باشه.
+ تیتر خوبی بود.
+ پایان بندی نقدت خوب بود.
- 2 تا غلط املایی داری. درستش کن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]یک نویسنده مبتدی اجازه نداره غلط املایی داشته باشه. این یک دستوره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
- من نمیدونم چرا خیلی نویسنده های مبتدی علاقه دارن نقطه ویرگول بذارن توی مقالاتشون. باور کنین که نقطه ویرگول کاربرد زیادی نداره. 2 تا کاربرد. من دیگه زبونم مو در اورد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]:
برای جداکردن جملههایی که از جهت ساختمان و مفهوم مستقل به نظر میرسند ولی در یک عبارت طولانی بستگی معنایی دارند.
در بیان توضیح و مثال پیش از کلمههایی مانند «مثلا»، «فرضا»، «یعنی»و...
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive