منم نظر بدم؟!
25:
خب همون هایی که رسول جان گفتند، این هاش:
اسپویل وقتی رخ میده که
هر چیز شکه کننده ای توی بازی که ما قبلش اماده نباشیم و بعد ببینیمش!
خب شما خیلی جا ها داری میگی قرار اینجوری بشه، غیر از اون مثلا میایی میگی بخش زمان حال و زمال آینده!
خب خود این اسپویله!من الان از کجا میدونستم بازی یک چنین چیزی داره،قرار بود بازی منو با این چیزهاش شکه کنه:|
حالا ناراحت نشی یه موقع ها
خب یه چیز دیگه هم اینکه همون علف هرزی که آقا رسول گفتتند!
به نظر من 2 تا ورژن از نقدهات بده بیرون(البته اگه یه وقت خواستی ادامه بدی،نمیخواهی نده، محبور نیستی)،اون بی علف هرزه رو بگذار اینجا با علف هرزه که باحال تره رو هم بگذار یک جایی دیگه(دیگه حالا کجاش رو نمیدونم
43:
45:)
در کل یک سری جزییات جالب رو اشاره کردی که بسی خوشم اومده و این توجهت به اشکال های ریز و درشت جالب بود برام
25:
ممنون
74:

خب همون هایی که رسول جان گفتند، این هاش:
اسپویل وقتی رخ میده که
هر چیز شکه کننده ای توی بازی که ما قبلش اماده نباشیم و بعد ببینیمش!
خب شما خیلی جا ها داری میگی قرار اینجوری بشه، غیر از اون مثلا میایی میگی بخش زمان حال و زمال آینده!
خب خود این اسپویله!من الان از کجا میدونستم بازی یک چنین چیزی داره،قرار بود بازی منو با این چیزهاش شکه کنه:|
حالا ناراحت نشی یه موقع ها

خب یه چیز دیگه هم اینکه همون علف هرزی که آقا رسول گفتتند!
به نظر من 2 تا ورژن از نقدهات بده بیرون(البته اگه یه وقت خواستی ادامه بدی،نمیخواهی نده، محبور نیستی)،اون بی علف هرزه رو بگذار اینجا با علف هرزه که باحال تره رو هم بگذار یک جایی دیگه(دیگه حالا کجاش رو نمیدونم

در کل یک سری جزییات جالب رو اشاره کردی که بسی خوشم اومده و این توجهت به اشکال های ریز و درشت جالب بود برام

ممنون

![[تصویر: tmp_the%20last%20guardian-1823454477.jpg]](http://s1.upload7.ir/downloads/NwWfAEnxho6YtCfjPoC9jEbJH7QOww39/tmp_the%20last%20guardian-1823454477.jpg)
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!