07-08-2014, 03:44 PM
(آخرین ویرایش: 07-08-2014, 03:48 PM، توسط jack neaper.)
عالی ترین تاپیک عمرم...
بحث خوبی شد.. همه مون میدونیم در دوران طلایی PS2 تنها قوتبال بلامناظر همین pes بود.. ولی بعد از PES9 نمیدونم چرا ولی الگو ها و برنامه های کونامی برای ساخت pes عوض شد
سیر نزولیش هم از اون موقع بود.. یکیش لایسنس نکردن تیم هاست
گرافیک بازی صرفا جنبه ظاهری داره.. بافت های چهره همگی بد طراحی شدن و اسکریپت شدست.. یعنی سیستم آزاد پولیگانی نداره
موسیقی بازی به شدت محدود شد.. نمیدونم چرا.. صداگذاری جان چمپیون که[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
گیمپلی بازی سلیقه ایه.. بعضی ها هیجان میخوان میرن PES بازی میکنن.. بعضی ها میخوان تاکتیکی و با برنامه بازی کنن میرن فیفا.. ولی شبیه ساز فوتبال رو معیار قرار بدیم فیفا دو سر و گردن بالاتره
در کل دوست دارم pes برگرده ب رقابت...
بازم تشکر میکنم از این تاپیک عالی
مطمئنا بازی درخشان ایران تو جام جهانی (با توجه به بضاعت) تو این رای گیری تاثیر گذاشته و خواهد گذاشت در ادامه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بحث خوبی شد.. همه مون میدونیم در دوران طلایی PS2 تنها قوتبال بلامناظر همین pes بود.. ولی بعد از PES9 نمیدونم چرا ولی الگو ها و برنامه های کونامی برای ساخت pes عوض شد
سیر نزولیش هم از اون موقع بود.. یکیش لایسنس نکردن تیم هاست
گرافیک بازی صرفا جنبه ظاهری داره.. بافت های چهره همگی بد طراحی شدن و اسکریپت شدست.. یعنی سیستم آزاد پولیگانی نداره
موسیقی بازی به شدت محدود شد.. نمیدونم چرا.. صداگذاری جان چمپیون که[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
گیمپلی بازی سلیقه ایه.. بعضی ها هیجان میخوان میرن PES بازی میکنن.. بعضی ها میخوان تاکتیکی و با برنامه بازی کنن میرن فیفا.. ولی شبیه ساز فوتبال رو معیار قرار بدیم فیفا دو سر و گردن بالاتره
در کل دوست دارم pes برگرده ب رقابت...
بازم تشکر میکنم از این تاپیک عالی
(07-08-2014, 02:57 PM)'John Watson' نوشته است:اسپم:(07-08-2014, 02:49 PM)'risenberg' نوشته است: به به عجب تاپیکیبریم تو کارش...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
با fifa vs pes شروع کنیم بحث رو؟
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوستان EA می خواد برای فیفا 15 یه لیگ دیگه رو بیاره و داره رای گیری می کنه...
http://www.fifplay.com/fifa15-leagues-vote/
در صدر جدول ایران و ترکیه است....
حمایت کنیم از ایران تا فنر باغچه نیاد!
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مطمئنا بازی درخشان ایران تو جام جهانی (با توجه به بضاعت) تو این رای گیری تاثیر گذاشته و خواهد گذاشت در ادامه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]