07-10-2014, 09:46 AM
PS3 کپی خور (با کیت کبری آخرین ورژن v5 ) فوق العاده تمیز همراه با کارتن و یک دسته تمیز اورجینال که حتی شماره سریال پشت دسته پاک نشده
به همراه سه عدد بازی
به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال پر از بازی های انحصاری (که اکثرا انحصاری هستند مثل last of us(
قیمت پایین گذاشتم می خوام زود فروش بره (سرجمع 50 ساعت باهاش بازی نکردم یک ماه پیش هم دادم واسم روش کیت کبری بستند)
بخری برد کردی شک نکن ( اول از مغا زه دار قیمت بگیر بعد با من تماس بگیر)
قابلیت های کیت کبری:
برای کسانی که میخواهند آنلاین بازی کنند بهترین گزینه می باشد
سرعت اجرای بازی بسیار عالی حتی بالاتر از هارد داخلی (البته به نوع هارد شما بستگی دارد)
ساپورت هارد اکسترنال تا ظرفیت 2 ترا بایتساپورت ارجینال firmwar و تمامیه cfw ها (و اپدیت کردن دستگاه )قابلیت اتصال به psn برای بازیهای انلاینساپورت هارد با فایل سیستم های fat32 و ntfsاجرای بی نقص بازیها با فرمت isoساپورت فیلمای بلوریقابلیت اجرای بازیهای ps1 و PS2
(روی هارد داخلی دستگاه هم چند تا بازی نصب کردم )
48 ساعت هم فرصت تست به خریدار عزیز داده میشه
به همراه سه عدد بازی
به همراه یک هارد اکسترنال 500 گیگ وسترن دیجیتال پر از بازی های انحصاری (که اکثرا انحصاری هستند مثل last of us(
قیمت پایین گذاشتم می خوام زود فروش بره (سرجمع 50 ساعت باهاش بازی نکردم یک ماه پیش هم دادم واسم روش کیت کبری بستند)
بخری برد کردی شک نکن ( اول از مغا زه دار قیمت بگیر بعد با من تماس بگیر)
قابلیت های کیت کبری:
برای کسانی که میخواهند آنلاین بازی کنند بهترین گزینه می باشد
سرعت اجرای بازی بسیار عالی حتی بالاتر از هارد داخلی (البته به نوع هارد شما بستگی دارد)
ساپورت هارد اکسترنال تا ظرفیت 2 ترا بایتساپورت ارجینال firmwar و تمامیه cfw ها (و اپدیت کردن دستگاه )قابلیت اتصال به psn برای بازیهای انلاینساپورت هارد با فایل سیستم های fat32 و ntfsاجرای بی نقص بازیها با فرمت isoساپورت فیلمای بلوریقابلیت اجرای بازیهای ps1 و PS2
(روی هارد داخلی دستگاه هم چند تا بازی نصب کردم )
48 ساعت هم فرصت تست به خریدار عزیز داده میشه