07-19-2014, 07:50 PM
(آخرین ویرایش: 07-19-2014, 07:55 PM، توسط Punished Snake.)
کلاً زیاد اهل فن بازی نیستم. اول فنِ Sony بودم بعد شدم فنِ Xbox بعد دوباره شدم فنِ Sony و آخرش فهمیدم فن بازی جالب نیست، بهتره آدم چشاش رو باز کنه و موفقیت هر دو کنسول رو ببینه. به نظرم کسی که خودش رو محدود به یه پلتفرم (PC یا کنسول) می کنه و پیش خودش پلتفرم خودش رو برتر از همه می دونه فقط داره سر خودش رو گول می ماله (البته منظورم خارج هست. اینجا یه دونش هم داشته باشیم هنرـه :D)
ولی فعلاً بیشتر سمت سونی گرایش دارم بخاطر انحصاری هاش. سازنده های First Party ـیش. اروزنی [img]images/smi/s0 (83).gif[/img] ساپورت بلند مدتش. تو نسل قبل میشه گفت Xbox اوایلش موفق بود اما سونی با اینکه شرایط بحرانی داشت ساپورتش رو از کنسولش بیشتر کرد ولی مایکرو بعد از 2010-2011 یکم نچسب شد و یکی از دلایل موفقیت PS3 تو نسل قبل هم همین انحصاری هاش بود که تونست سرپاش نگه داره.
اما Xbox One هم مزایای خودش رو داره. Halo: Guardians, New Gears of War, OOn bazi haye mostaghel ID@Xbox (یه همچین چیزی بود.) Fable Legends و...
ولی در کل انحصاری های سونی رو بیشتر می پسندم.
ولی فعلاً بیشتر سمت سونی گرایش دارم بخاطر انحصاری هاش. سازنده های First Party ـیش. اروزنی [img]images/smi/s0 (83).gif[/img] ساپورت بلند مدتش. تو نسل قبل میشه گفت Xbox اوایلش موفق بود اما سونی با اینکه شرایط بحرانی داشت ساپورتش رو از کنسولش بیشتر کرد ولی مایکرو بعد از 2010-2011 یکم نچسب شد و یکی از دلایل موفقیت PS3 تو نسل قبل هم همین انحصاری هاش بود که تونست سرپاش نگه داره.
اما Xbox One هم مزایای خودش رو داره. Halo: Guardians, New Gears of War, OOn bazi haye mostaghel ID@Xbox (یه همچین چیزی بود.) Fable Legends و...
ولی در کل انحصاری های سونی رو بیشتر می پسندم.