07-20-2014, 12:19 AM
(07-19-2014, 11:13 PM)'مجید نصر' نوشته است:(07-19-2014, 09:53 PM)'Expellite' نوشته است:دقیقا با حرف موافق هستم همین جور که گفتی غیر از هزینه ی سرسام اور این کار فکر نکنم کسی پیدا که الان بازی Watch dogs رو روی 4K بازی کرده باشه توی ایران چون برای اینکه بتونیم با این رزلوشن اجرا کنیم باید یک TV هشتاد اینچ داشته باشیم که اونم پنجاه میلیون قیمتش هست تازه یک نفر باید موقعی دو تا گرافیک رو با هم SLi کنه که حداقل 16 گیگ رم (به نظر خودم 32 گیگ) اونم با باس بالا و یک CPU قدرتمند باشه(نمی دونم شنیدی یا دیدی intel می خ.اد سری جدید سی پی یو بده 20 مگ کش و هشت هسته ی اصلی داره عجب چیزیه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])با این احتساب این کار دیوانگی محضه فکر کنم کسی که این کارو بکنه با تمام وجود بازی فار کرای رو بازی کرده باشه و دیوانگی براش به معنای واقعی کلمه فهمیده باشه و یک چیز دیگه وقتی یه گرافیک titan z به اندازه ی دو تا کارت گرافیکه (حالا صرف نظر از قیمتش) دیگه لازم نیست دو تا کارت گرافیک خرید و SLi کرد چون این جوری هزینش بیشتر از یه تایتان زد میشه ولی به امید روزی که تمام گیمر های پارسی از چنین سیستم هایی برخوردار باشند.(07-19-2014, 08:22 PM)'مجید نصر' نوشته است: اقا میلاد ممنون بابت پاسخ دادن به سوالم ولی حالا یه سوال دیگه اونم در مورد SLI
اون دوستمون که اون بالا در مورد SLI کردن گرافیک گفت حالا من می خوام بدونم این کار برای بازی کردن خوب هست یا نه
چون من یکسری مقاله در مورد SLi و Cross Fire خوندم که می گفت این کار به درد کسانی می خوره ک کار های گرافیکی سنگین انجام میدند و برای بازی فقط قدرت کمی را اضافه میکنه و به نظر خود من هم یک کارت گرافیک بهتر از دوتا کارت گرافیک برای بازی بهتر کار می کنه چون کارت گرافیک مثل RAm نیست که اگه تمامشون یک نوع نباشند اون عملکرد واقعی رو نمیده چون میگند قطعات کامپیوتر اگه با هم هماهنگ باشند بهتر کار می کنند.اخه الان مگه این سری های 700 انویدیا کو قدرت دارند یا همین سری تایتان قدرت هاشون کم هست که تازه بخوایم برای بازی دو تا از این هارو SLI کنیم.حالا می خوام بدونم این حرف هم درست هست یا نه یا دو تا گرافیک بهتر هست یا نه.
مجید عزیز کلا به جرئت میتونم بگم SLI/Crossfire حرفه ای اصلا به گروه خونی گیمرهای ایرانی نمی خوره! در سطح کشور خیلی کم پیدا میشه که مثلا کاربری دو تا GTX Titan Z رو بخواد SLI کنه. صرف نظر از هزینه سرسام آور SLi/Crossfire عملا به درد کسایی که میخوان 1080p بازی کنن نمیخوره و فقط پول دور ریختنه. SLI/Crossfire حرفه ای برای 4K-Gaming، 3D-Gaming و یا استفاده از چند مانیتور کنار هم در نظر گرفته میشه که پردازش دیوانه واری احتیاج دارن والا برای کسی که داره رو Full HD بازی می کنه (که بعد این مدت من خودم تازه به این رزولوشن دسترسی پیدا نکرده ام!!!!) همون یه دونه کارت حرفه ای GTX 780 Ti/ R9 290X (برای مثال) کفایت می کنه و احتیاجی به SLI کردن نیست. البته این رو هم باید بهش اشاره کنم که بازی داریم تا بازی! مثلا برای بازی کردن Battlefield 4 رو 1080p با جزئیات بالا مدل رفرنس GTX 780 Ti با 4x آنتی-آلیازینگ حدودا 128 فریم به ما میده که فراتر از خوب هست. ولی Crysis 3 دقیقا با همین شرایط 49 فریم میده و این شرایطی هست که هر دو بازی گرافیک بسیار خوبی دارن ولی از نظر تکنیکی C3 در سطح بالاتری هست. 49 فریم مقدار قابل قبولیه ولی شما فرض کن بخوایم رو 5760x1080p بازی کنیم! در چنین شرایطی اون 49 فریم به 19 فریم تبدیل میشه و مطمئنا در چنین شرایطی نمیشه بازی کرد واسه همین میریم سراغ کارتای دو هسته ای و یا SLI کردن. ولی پردازش تک هسته ای همواره از پردازش دو هسته ای کم دردسرتر بوده. یه کارت حرفه ای تک هسته ای مثل GTX 780 Ti و یا GTX Titan در حال حاضر همه ی نیازهای یه گیمر رو تو رز 1920x1080p برطرف می کنه.
البته هر بازی هم ارزش نداره. Watch Dogs حتی واسه 1920x1080p هم ارزشش رو نداره کارت گرافیکت رو ارتقا بدی چه برسه به 4K. ولی بعضی از بازیا مثل کرایسیس و بتل، 4K بازی کردنشون خالی از لطف نیست.