پسر واقعا فوق العاده بوده،اصلا کف کردم
34:
آفریییییین
دیگه هیچ چیزی نموند که نگفته باشی
25:
فقط داستان رو به طور کامل نگفتی
43:
25:
تنها مشکلی که من از بازی میگیرم روند بازی هست که مقداری کند جلو میره و همچنین اینکه مقداری تکراری میشه و البته شاید مشکل کلا از سبک اکشن باشه ولی نسبت به خیلی از بازی های اکشن شوتر سوم شخص حتی شاید نسبت به همشون بهتر بود.
توی بخش داستان هم اومدی گفتی اون 30 دقیقه ی ابتدایی خیلی فوق العاده است بعد جلوتر گفتی توی اون 30 دقیقه چه اتفاقی میوفته! اصلا به نظرم نیاز نیست این ها رو تا این قدر جلو بگی فقط بگو مثلا طراحی داستان ویژگی هاش چی بوده و بدی هاش چی بود،بهتر بگم نقدش کن نه تعریف
25: البته نقد کرده بودی ولی تعریف کردن داستان هم کم نبود
25:
در کل ممنون،واقعا چرا توی تحریریه نیستی هنوز؟! چه جوریه؟!
یعنی من موندم توش
43:
74:

آفریییییین

دیگه هیچ چیزی نموند که نگفته باشی

فقط داستان رو به طور کامل نگفتی

تنها مشکلی که من از بازی میگیرم روند بازی هست که مقداری کند جلو میره و همچنین اینکه مقداری تکراری میشه و البته شاید مشکل کلا از سبک اکشن باشه ولی نسبت به خیلی از بازی های اکشن شوتر سوم شخص حتی شاید نسبت به همشون بهتر بود.
توی بخش داستان هم اومدی گفتی اون 30 دقیقه ی ابتدایی خیلی فوق العاده است بعد جلوتر گفتی توی اون 30 دقیقه چه اتفاقی میوفته! اصلا به نظرم نیاز نیست این ها رو تا این قدر جلو بگی فقط بگو مثلا طراحی داستان ویژگی هاش چی بوده و بدی هاش چی بود،بهتر بگم نقدش کن نه تعریف

در کل ممنون،واقعا چرا توی تحریریه نیستی هنوز؟! چه جوریه؟!
یعنی من موندم توش

![[تصویر: tmp_the%20last%20guardian-1823454477.jpg]](http://s1.upload7.ir/downloads/NwWfAEnxho6YtCfjPoC9jEbJH7QOww39/tmp_the%20last%20guardian-1823454477.jpg)
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!