08-06-2014, 10:33 PM
خسته نباشی.
نقدت اصلا در حد تگت نبود.
مقدمه خوبی نوشتی ولی من نمیفهمم بخش مروری بر... برای چی بود؟ وجودش چه دلیلی داشت؟
نقد رو منی که تا حالا بازی نکردم و میخوام بدونم که ارزش داره یا نه میخونم. بعد نشستی اسپویل نامه نوشتی؟
اصلا اهمیتی نداره که کم اسپویل کنی یا نه، بگی اسپویل میکنی یا نه، اصلا نباید اسپویل کنی.
بخش داستان که هیچی؛ اصلا نقد نکردی. باید نقد کنی نه تعریف. باید بگی داستان خوب بود یا نه، شخضیت پردازیش چطور بود، روایتش چه طور بود، کسل کننده بود؟ و...
گیم پلی بهتر شد ولی گرافیک و صداگذاری چرا یکی بود؟
شما منتقدی و باید گرافیک و صداگذاری رو بررسی کنی نه اینکه بگی: هیچی نداره پس خدافظ.
این دیگه چیه؟ این یه تیکه، مقاله میبره تو جاده خاکی و کسی هم نمیتونه درش بیاره.
باید بنویسی مثلا ساخت همین شرکت است یا توسط این شرکت ساخته شده و...
راستی اصلا telltale مگه شرکته؟ مگه استودیو نیست؟ (حالا بیخیالش زیاد مهم نیس)
دوما باز این تیکه در تلاشه تا مقاله رو به جاده خاکی هدایت کنه.
کلا به قول مٍستر خردمندی مثل علف هرز میمونن. نباید از این تیکه های کوچه بازاری و عامیانه استفاده کنی.
در کل نقدت خیلی ضعیف بود و من موندم با اون ایراداتی که به طور غیر مستقیم از بازی گرفتی، بهش میگی شاهکار.
تو گیم پلی ایرادات مختلف بازی رو توضیح دادی ولی بهش 9 دادی.
از بقیه بخش ها هم جز گرافیک چیزی نفهمیدم چون توضیح خاصی ندادی.
اینکه به بازی نمره 9 به بالا بدی، از اول مقدمه تابلو بود که اصلا خوب نیست. نباید سرسری نمره کامل بدی. من یکی نفهمیدم که چیه این بازی شاهکاره. نقد تو باید بهم بفهمونه.
OMG
خیلی وقت بود که از این نظرای طوماری ننوشته بودم.
نقدت اصلا در حد تگت نبود.
مقدمه خوبی نوشتی ولی من نمیفهمم بخش مروری بر... برای چی بود؟ وجودش چه دلیلی داشت؟
نقد رو منی که تا حالا بازی نکردم و میخوام بدونم که ارزش داره یا نه میخونم. بعد نشستی اسپویل نامه نوشتی؟
اصلا اهمیتی نداره که کم اسپویل کنی یا نه، بگی اسپویل میکنی یا نه، اصلا نباید اسپویل کنی.
بخش داستان که هیچی؛ اصلا نقد نکردی. باید نقد کنی نه تعریف. باید بگی داستان خوب بود یا نه، شخضیت پردازیش چطور بود، روایتش چه طور بود، کسل کننده بود؟ و...
گیم پلی بهتر شد ولی گرافیک و صداگذاری چرا یکی بود؟
شما منتقدی و باید گرافیک و صداگذاری رو بررسی کنی نه اینکه بگی: هیچی نداره پس خدافظ.
نقلقول:مال همین شرکت؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]اگر شما بازی SAM AND MAX که مال همین شرکت است...
این دیگه چیه؟ این یه تیکه، مقاله میبره تو جاده خاکی و کسی هم نمیتونه درش بیاره.
باید بنویسی مثلا ساخت همین شرکت است یا توسط این شرکت ساخته شده و...
راستی اصلا telltale مگه شرکته؟ مگه استودیو نیست؟ (حالا بیخیالش زیاد مهم نیس)
نقلقول:اولا گرافیک کارتونی درست نیس و گرافیک هنری درست تره.... و میگوند چون گرافیکش چرته پس بازیشم چرته
دوما باز این تیکه در تلاشه تا مقاله رو به جاده خاکی هدایت کنه.
کلا به قول مٍستر خردمندی مثل علف هرز میمونن. نباید از این تیکه های کوچه بازاری و عامیانه استفاده کنی.
در کل نقدت خیلی ضعیف بود و من موندم با اون ایراداتی که به طور غیر مستقیم از بازی گرفتی، بهش میگی شاهکار.
تو گیم پلی ایرادات مختلف بازی رو توضیح دادی ولی بهش 9 دادی.
از بقیه بخش ها هم جز گرافیک چیزی نفهمیدم چون توضیح خاصی ندادی.
اینکه به بازی نمره 9 به بالا بدی، از اول مقدمه تابلو بود که اصلا خوب نیست. نباید سرسری نمره کامل بدی. من یکی نفهمیدم که چیه این بازی شاهکاره. نقد تو باید بهم بفهمونه.
OMG
خیلی وقت بود که از این نظرای طوماری ننوشته بودم.