08-22-2014, 09:59 PM
(آخرین ویرایش: 08-22-2014, 10:01 PM، توسط Assassinwanted.)
در ضمن راجب باس فایت
(باید بگم که این باس فایت از قوی ترین باس فایت های بازی هستش و اگه اون کمان کش رو تو مکان اصلی مبارزه با باس فایت قرارش نمی دادن بالای 70 درصد دوستانی که بازی رو تموم کردن و پزشو میدن الان سر همین باس فایت یا بازی رو ول کرده بودن و یا حتی اگه این باس فایت رو هم شکست می دادن مفتخر به تعداد مرگی بالای 400 بودند!-اینا رو محض شوخی گفتم کسی به دل نگیره!!!)
همین امروز هم یه Aster Egg پیدا کردم! منتظر بمونید الان عکسشو میزارم!
The Pursuer
بگم که شما می تونید قبل از رسیدن به محل اصلی بازی هم بازم با این باس فایت بجنگید به این طریق که اگه یادتون باشه یه بون فایر تو Forest Of The Fallen Giants - Let's move on بود که بقلش یه پله می خورد میرفت پایین و سمت راستش یه راه بود یه از یه درخت می رفتی بالا دقیقا همونجا یه مکانی بود که گوشه اون یه دشمن احمق همیشه بمب آتش زا پرت می کرد؛ دقیقا بالای این عکس تو بازی:اگه قبل از شکست دادن The Pursuer اونجا می رفتید و یه خورده منتظر می موندید عقابی که باس فایت رو میاورد تو اونجا پرتش می کرد و باس فایت هم دخلتونو میاورد!(باید بگم که این باس فایت از قوی ترین باس فایت های بازی هستش و اگه اون کمان کش رو تو مکان اصلی مبارزه با باس فایت قرارش نمی دادن بالای 70 درصد دوستانی که بازی رو تموم کردن و پزشو میدن الان سر همین باس فایت یا بازی رو ول کرده بودن و یا حتی اگه این باس فایت رو هم شکست می دادن مفتخر به تعداد مرگی بالای 400 بودند!-اینا رو محض شوخی گفتم کسی به دل نگیره!!!)
همین امروز هم یه Aster Egg پیدا کردم! منتظر بمونید الان عکسشو میزارم!