09-05-2014, 08:24 PM
(09-05-2014, 08:16 PM)Venom Snake نوشته است:عزیز اسکی نبود خود RockSteady تمامی تجربه هایی که در ساخت گیم پلی و بقیه چیزا داشتن در اختیارشون گذاشته بودنقلقول: این چخجور جدولیه خیلی از بازی های مشهور مثل batman arkham origines.crysis.و.......توش نیست
Batman: Arkham Origins؟! من خودم فن پر و پاقرص ـه این فرانچایز هستم، اما B:AO اصلاً خوب نبود و باید جزء نا امیدکننده ترین بازی های نسل قرار داد. احتمالاً شما نسخِ قبلی که Rocksteady ساخته بود رو بازی نکردین که همچین چیزی می گین! حداقل می گفتین B: AC که یکی از بهترین های نسل می شه گفت بود، سنگین تر بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] در یک کلام این بازی همش اسکی از قبلی ها بود. هیچ نوآوری و نکته جدیدی نداشت. حتی منوش هم اسکی بود با این تفاوت که هیچ تفاوت خاصی نداشت با قبلی ها به جزء ضعیف شدن بازی نسبت به قبل! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
Crysis هم به جزء نسخه اول که انحصاری PC بود، بقیه یه مشت بازی بی سر و ته بودن؛ خصوصاً Crysis 3 که افتضاح ترین Level Design رو بین سری Crysis داشت. مثلاً اومده بودن مناطق رو مثلِ نسخه 1 بزرگ کنن، ولی گند زدن تو بازی + اون داستان و روایت گنگش.
درباره لیست بگم که به شدت موافقم، برام مهم نیست بقیه چه رتبه ای دارن مهم اینه بهترین بازی من تو نسل هفتم رده اول رو به خودش اختصاص داده [img]/images/smi/new/love.gif[/img]
چرا توی این لیست Alan Wake دیده نمیشه؟؟؟از برتر هم بهتر بود!!!