(09-12-2014, 11:00 PM)'H.@.D.I' نوشته است:نقلقول:یه چیز دیگه هم بگم ، شما تو قسمت name ، ای پی سرور (10.201.59.143:7777) رو نوشتید! باید تو قسمت name اسمتون (هر اسمی که میخواین) بنویسید که تو سرور با اون اسم شناخته بشین و توصیه میکنم که اسمی رو که انتخاب کردید بذارید ثابت بمونه و تغییر ندید
برای ادد کردن سرور باید سمپ رو باز کنید و رو تیک نارنجی رنگ () کلیک کنید و ip سرور وارد کنید و بعد که سرور رو ادد کردین رو سرور یکبار کلیک کنید و بعد روی روی گزینه سبز رنگ () کلیک کنید تا وارد سرور بشید.
آره راست میگی ممنون بابت راهنمایی البته سرور رو قبلا ادد کرده بودم
نقلقول: سلام داداش خسته نباشی...ببین میگه Direct X نداری:ِِD بعدش اگه نصب کردی بازم همون ارور داد دایرکس خود بازی رو نصب کن..سوالی بود در خدمتم.ممنون از شما Direct X نصب کردم ولی خب کانکت نمیشه احتمالا بخاطر سرعت کم نت هست
ممنون از هر دو تا دوستان بابت راهنمایی
شما سمپ جدیدی رو که گفتم دانلود و نصب کردید؟ دوباره همون ارور رو داده؟ میتونید یک عکس از موقع ای که سمپ باز هستش بگیرید؟ شاید بتونم اونطوری کمکی بکنم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی فکر نکنم از سرعت نت باشه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]چون اگه سرعت نت پایین باشه بازی اجرا میشه ولی لگ میزنه و مشکلات پینگ بالا رو به وجود میاره[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]ولی چون سرور ایرانی هستش با ضعیف ترین اینترنت هم میشه بازی کرد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]