09-18-2014, 05:55 PM
(09-18-2014, 01:00 AM)last assassin نوشته است:(09-16-2014, 12:48 PM)'queen-1' نوشته است: سلاموالا من نشنیدم تو بازی عکس بگیره
عکس هایی که کینکت موقع بازی ازمون میگیره کجا ذخیره میشه؟این درسته که بعد از 15 روز خود به خود حذف میشن؟دارم xbox خودمو میفروشم،میخواستم مطمئن شم عکس ها پاک شده .لطفا راهنمایی کنید.
البته تو یه سری بازی ها مثل kinect adventure خود بازی عکس می گیره
به نظر من بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که پروفایلتو پاک کنی که من نمی دونم چجوریه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(09-18-2014, 09:25 AM)َAgent $epehr نوشته است:(09-16-2014, 12:48 PM)'queen-1' نوشته است: سلامشما داخل حافظه ای که بازی Advantures رو سیو کردید برید و پوشه اصلی سیو بازی رو پیدا کنید.بغیر از سیو ها که با اسم مشخص هستند فایل هایی هست که کلمه Photo در اسمشون هست.اون فایل ها عکس های بازی هستند .در ضمن من نشنیدم که بعد از 15 روز پاک شه.خودم یه ساله هنوز عکسامو دارم.
عکس هایی که کینکت موقع بازی ازمون میگیره کجا ذخیره میشه؟این درسته که بعد از 15 روز خود به خود حذف میشن؟دارم xbox خودمو میفروشم،میخواستم مطمئن شم عکس ها پاک شده .لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم از راهنماییتون
راستش اینجا خوندم که بعد از 15 روز حذف میشه...
http://kinect.persianblog.ir/page/11
من یه موضوع در مورد این مشکلم ساختم(که الان غیب شده!!!!!) که یکی از دوستان گفتن اگه حافظه رو فرمت کنم حل میشه.منم از مسیر زیر :
setting\system\storage
قسمت های memory unit و hard drive رو فرمت کردم.اگه عکسی بوده پاک شده.درسته؟