تو بازیه Crysis 3 هم تو مبارزه با باس فایت(غول) آخر یه باگی بود که هرچی به این هیولایه تیر میزدی کاریش نمیشد. من به شخصه تمام تیرهای سلاح های اطراف رو روش خالی کردم کاریش نشد.
[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]عجب [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
پس باگ بوده [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من سر این قضیه چند بار new game زدم , لووووووووووول [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فکر میکردم مرحله رو اشتباه شروع کردم , حتی چند تا هم از بازیش دوباره خریدم گفتم شاید بازیش مشکل داره [img]images/smi/s0 (5).gif[/img] عجب [img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
آخرشم بازی رو پاک کردم , خخخخخخ