10-13-2014, 10:20 PM
(آخرین ویرایش: 10-13-2014, 11:06 PM، توسط fan watch dogs.)
به نام خدایی که هر چه داریم از اوست
نام : Frontlines: Fuel of War
ناشر : THQ
تاریخ انتشار: February 29, 2008
سبک بازی: اکشن – اول شخص
پلتفرم ها : Microsoft Windows ، PlayStation 3 ، Xbox 360
ناشر : THQ
تاریخ انتشار: February 29, 2008
سبک بازی: اکشن – اول شخص
پلتفرم ها : Microsoft Windows ، PlayStation 3 ، Xbox 360
داستان:
داستان بازی در سال 2024 میلادی است . در این سال تنها منطقه ای از زمین دارای ذخایر نفت است و این منطقه ، منطقه ای نیست جز روسیه . آمریکا و دولت های غربی برای بدست آوردن منابع قصد حمله به این کشور را دارند و به این ترتیب جنگ جهانی سوم آغاز می شود . بازی در 3 منطقه ی روسیه ، تاجیکستان و قزاقستان جریان دارد .
گیم پلی :
گیم پلی بازی معمولی است یعنی نه آنقدر بد است که بگوییم افتضاح است نه اینکه خیلی خوبه که بگوییم یه شاهکاره !
اول از همه چیزی که خیلی برای گیمرها در این بازی باعث دلزدگی یا خسته شدن از بازی می شه کمبود اسلحه است که نه تا 10 سلاح بیش تر نداره . در بازی شاهد انواع مختلف تجهیزات الکترونیکی می شویم که استفاده از آن ها در طول بازی کم و بیش لذت بخش است . تخریپ پذیری ساختمان ها نیز در بازی وجود داره که زیاد جالب کار نشده مثلا گاهی اوقات با چند گلوله می توانید یه دیوار را کامل تخریب کنید اما با 10 تا نارنجک هم این دیوار بدبخت خراب نمی شود . شما در این بازی همانند بازی بتلفیلد 4 می توانید از وسایل نقلیه ( تانک ، ماشین ، جت و ..... ) استفاده کنید . همانند بازی جاست کاز 2 در این بازی نیز شخصیت اصلی از تعداد بی شماری چتر نجات بهره مند است .
کنترل تجهیزات الکترونیکی خیلی باحالهداستان بازی در سال 2024 میلادی است . در این سال تنها منطقه ای از زمین دارای ذخایر نفت است و این منطقه ، منطقه ای نیست جز روسیه . آمریکا و دولت های غربی برای بدست آوردن منابع قصد حمله به این کشور را دارند و به این ترتیب جنگ جهانی سوم آغاز می شود . بازی در 3 منطقه ی روسیه ، تاجیکستان و قزاقستان جریان دارد .
گیم پلی :
گیم پلی بازی معمولی است یعنی نه آنقدر بد است که بگوییم افتضاح است نه اینکه خیلی خوبه که بگوییم یه شاهکاره !
اول از همه چیزی که خیلی برای گیمرها در این بازی باعث دلزدگی یا خسته شدن از بازی می شه کمبود اسلحه است که نه تا 10 سلاح بیش تر نداره . در بازی شاهد انواع مختلف تجهیزات الکترونیکی می شویم که استفاده از آن ها در طول بازی کم و بیش لذت بخش است . تخریپ پذیری ساختمان ها نیز در بازی وجود داره که زیاد جالب کار نشده مثلا گاهی اوقات با چند گلوله می توانید یه دیوار را کامل تخریب کنید اما با 10 تا نارنجک هم این دیوار بدبخت خراب نمی شود . شما در این بازی همانند بازی بتلفیلد 4 می توانید از وسایل نقلیه ( تانک ، ماشین ، جت و ..... ) استفاده کنید . همانند بازی جاست کاز 2 در این بازی نیز شخصیت اصلی از تعداد بی شماری چتر نجات بهره مند است .
صدا گذاری : بازی در بخش صدا گذاری وضعیت خوبی ندارد . صدای انفجار ها ، اسلحه ها بد نیست اما صدای شخصیت ها بسیار بد و نا امید کننده است . در کل من صدای بلندگو را خفه ( بستم )
گرافیک : از حق نگذریم این بازی از گرافیک خوبی برخوردار است ، تکسچر های بازی کیفیت بالایی دارند ، کیفیت انفجار ها نیز بسیار عالی کار شده ، طراحی آسمان را باید خودتان ببینید . من که اصلا باورم نمی شود که این بازی مال سال 2008 است .
گرافیک : از حق نگذریم این بازی از گرافیک خوبی برخوردار است ، تکسچر های بازی کیفیت بالایی دارند ، کیفیت انفجار ها نیز بسیار عالی کار شده ، طراحی آسمان را باید خودتان ببینید . من که اصلا باورم نمی شود که این بازی مال سال 2008 است .
.............................................
نتیجه گیری : بازی Frontlines: Fuel of War شاید به عناوین فوق العاده ای مثل CALL OF DUTY نرسد ولی بازی خوبی است .
گیم پلی : 8 از 10
صداگذاری : 7 از 10
گرافیک : 9 از 10
داستان : 7/5 از 10
نمره ی کل : 8/5 از 10
این نقد اولین نقد من بود می دانم که مشکلات بسیار زیادی درش هست چون سرما خوردم آبریزش شدید هم دارم زیاد تمرکز کافی نداشتم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مدیران محترم اعتبار بدید چیزی ازتون کم نمی شه
گیم پلی : 8 از 10
صداگذاری : 7 از 10
گرافیک : 9 از 10
داستان : 7/5 از 10
نمره ی کل : 8/5 از 10
این نقد اولین نقد من بود می دانم که مشکلات بسیار زیادی درش هست چون سرما خوردم آبریزش شدید هم دارم زیاد تمرکز کافی نداشتم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مدیران محترم اعتبار بدید چیزی ازتون کم نمی شه