11-20-2014, 12:44 PM
(11-20-2014, 12:42 PM)smsm نوشته است:(11-20-2014, 12:39 PM)'Venom Snake' نوشته است:من که فکر میکنم بخاطر صفحهاصلی باشه. سایت کلاً همه تمرکزش روی اینِ که تو خبرگزاری سریع باشه که اونم کم سوتی نداره؛ نمونش: فرانچایز MGSV: TPP / ایستگاه Kojima Station. همین بیتوجهی از اون موقع استعفاء مدیر سابق باعث شده هر روز کاربرای تو رنج سنی 12 سال بیان سایت (تعدادشون خیلی زیاده، به جرئت میشه گفت از بین کاربرایی که تو صفحهاصلی نظر میدن 99% درصدشون تازه با نت آشنا شدن و فروم هم تقریباً همینطوره با درصد نسبتاً کمتر. FACT#) که اونم زیاد بهش رسیدگی نمیشه. نه باید اینقدر مدیرا سختگیر باشن و تفاوت قائل بشن که به سرنوشت یکی از بزرگترین فروما که در حال حاضر نابود شده تبدیل بشه نه اینقدر بیخیال و بیتفاوت نسبت به باقی مسائل سایت و فروم که وضعیت الان بشه. (منظور مدیرای فروم نیست) کلاً هرچقدر هم سختگیری کنین فایده نداره. ما که با این روش رفتیم جلو خوب شد اما فرداش دو نفر دیگه میاومدن و روز از نو. طرف از صفحهاصلی که حوصلش سر میره میاد اینجا رو اسپمبارون میکنه و تذکر میدی، بعد اخطار میدی بعد ادامه میده بن میکنی دوباره فرداش یکی دیگه میاد! تا چند سال این روند باید ادامه داشته باشه؟ مشکل از ریشهست و تا زمانی که کسی گوشش بدهکار نباشه وضعیت درست نمیشه. مگر با پاکسازی اسپمرا از صفحهاصلی. کلاً زمانی که فروم به این وضع دچار شد مال همین بود که صفحهاصلی نوبکده شد و با بیشتر شدن این افراد به صفحهاصلی، همونقدر هم به اینجا اضافه شد! حداقل قدیما که صفحهاصلی بهتر بود و مدیریت و تحریریه به کامنتا توجه میکرد وضعیت فروم هم بهتر بود. برای همین فکر میکنم صفحهاصلی درست بشه اینجا هم درست میشه. شاید کاملاً نشه ولی شاید حداقل قابل تحمل بشه.
پس ما رفتیم فروم نابود کردیم[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
شرمنده با صراحت تمام میگم اما بله. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]