12-09-2014, 12:18 AM
(12-08-2014, 11:41 PM)Blind نوشته است:والا من هم مثل شما دو سه دفعه اومدم بحث راه بندازم ولی کسی جوابی نمیداد البته یه مدت تو ترد مورتال کمبت X خوب بچه ها بحث میکردن ولی زود بیخیالش شدن... بگذریم(12-08-2014, 11:08 PM)Gray Fox نوشته است: :-/
توجه کنید کاربران گرامی :-/
این ترد ها برای بحث و گفتگو در مورد بازی ها هستن نه این خبرایی ک میذارید :-/ اینا که رو صفحه اصلی هم هستن :-/ بعضی ها هم خیلی شیک منتظرن یه خبر بره روی صفحه اصلی اونوقت فرطی میان اینجا میذارن همونو :-/ ینی راحت آمار پست ها میره بالا :-/
من و یونس ( کاربر Venom Snake ) برای اولین بار ترد زدیم توی انجمن ک ای کاش نمیزدیم :-/ اینجوری که من دارم میبینم سطح فروم گیمفا اصلا برای ترد زدن آماده نبوده ...
همین و تشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خدا خیرت بده . من تو هر تردی رفتم بحث رو راه بندازم خبری نبود که نبود.
الان خودم شروع میکنم به شروع کردن
به نظرتون نمایش بازی در Playstation experience راضی کننده بود؟ یا انتظار بیشتری داشتید؟
به شخصه خودم فکر میکنم غیر از زیاد شدن جزییات در قسمت های مختلف بازی از جمله درخت ها و بوته ها که واقعا عالی کار شده بودند تغییر چشم گیر دیگه ای رو ملاحظه نکردیم. نظر شما چیه؟؟
به نظر من گرافیک خیلی خوب بود ولی تفاوت چندانی با عناوین جدید مثل کال آف و اساسین و... نداشت.
اون تریلر اولیه خیلی خفن تر بود. من کف کردم باورم نمیشد بازی اصلی اونجوری باشه ولی ظاهرا مشقی بوده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]