12-16-2014, 07:16 PM
بد نیست دوست من
به عنوان نقد اول قابل قبوله فقد چند نکته رو میگم که ان شا ا... در نقد های بعدی تصحیح کنی
1 - سعی کن نظم بدی به مقاله و اون رو به چند بخش تقسیم کنی.
(مقدمه، داستان، گیم پلی، گرافیک، صدا گذاری و موسیقی)
2-اصلا از تصاویر استفاده نکردی! باکس ارت بازی و چند تصویر از گیم پلی قرار بده
3- ابتدای مطلب بعد از مقدمه اطلاعاتی نظیر (سال تولید، موتر سازنده، ناشر پلتفرم ها و ... بده)
4- از علامت های نگارشی به درستی استفاده کن (،:".؟!,و...)
5- یا اسم بازی رو ترجمه کن یا بهEN بنویس د لست او اس هست این اشتباهه یا معنیش کن و بنویس آخرین بازمانده یا اسم خود بازی The Last of Us
6- فردی ب نام شینجی میکامی این اشتباهه باید بنویسی به
7-عمل کرده است؟؟؟؟ متن طنز که نیست! شما تنها باید یه علامت سوال قرار بدی ؟
8- معنا ندارد.موسیقی این هم اشتباهه باید بنویسی (معنا ندارد. موسیقی)بعد از نقطه فاصله بگذار.
9-حال ب گیم پلی ک مهمترین به، که
10- به ان احتیاج دارید آن
11-میتوان می توان
امیدوارم ناراحت نشده باشی منم اولین نقد هام از تو هم بد تر بود ان شا ا... روز به روز پیشرفت میکنی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مارا به نیمه ی پر لیوان چه کار برای همینه که فقط نقات ضعف رو گفتم تا پیشرفت کنی [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به عنوان نقد اول قابل قبوله فقد چند نکته رو میگم که ان شا ا... در نقد های بعدی تصحیح کنی
1 - سعی کن نظم بدی به مقاله و اون رو به چند بخش تقسیم کنی.
(مقدمه، داستان، گیم پلی، گرافیک، صدا گذاری و موسیقی)
2-اصلا از تصاویر استفاده نکردی! باکس ارت بازی و چند تصویر از گیم پلی قرار بده
3- ابتدای مطلب بعد از مقدمه اطلاعاتی نظیر (سال تولید، موتر سازنده، ناشر پلتفرم ها و ... بده)
4- از علامت های نگارشی به درستی استفاده کن (،:".؟!,و...)
5- یا اسم بازی رو ترجمه کن یا بهEN بنویس د لست او اس هست این اشتباهه یا معنیش کن و بنویس آخرین بازمانده یا اسم خود بازی The Last of Us
6- فردی ب نام شینجی میکامی این اشتباهه باید بنویسی به
7-عمل کرده است؟؟؟؟ متن طنز که نیست! شما تنها باید یه علامت سوال قرار بدی ؟
8- معنا ندارد.موسیقی این هم اشتباهه باید بنویسی (معنا ندارد. موسیقی)بعد از نقطه فاصله بگذار.
9-حال ب گیم پلی ک مهمترین به، که
10- به ان احتیاج دارید آن
11-میتوان می توان
امیدوارم ناراحت نشده باشی منم اولین نقد هام از تو هم بد تر بود ان شا ا... روز به روز پیشرفت میکنی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مارا به نیمه ی پر لیوان چه کار برای همینه که فقط نقات ضعف رو گفتم تا پیشرفت کنی [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth