12-21-2014, 12:17 AM
(12-20-2014, 11:46 PM)'Zack' نوشته است:ممنون بابت اطلاع رسانینقلقول: این دو نسخه ای هم که تازگی برای PC اومده رو هم دنبالش هستم که بازی کنم ولی جایی گیر نیاوردم بخرم ولی حتما هر جور شده این بازی رو تهیه میکنم و بازی میکنم چون هم با گرافیک بازی حال کردم هم از شخصیت اصلی بازی انگار یه غم سنگینی توی نگاهش هست.بهتون پیشنهاد می کنم که بازی نکنید! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] Lightning هر چه قدر که دیزاینش قشنگه (که البته Nomura طراحی کرده) شخصیت پردازیش و کلاً بازیش آشغاله! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] Sasuke این سری رو با نسخه های خراب کرد. قبل از نسخه های مربوط به Lightning متای بازی همیشه بیشتر از 90 و گاهاً 95 بود، ولی این سه نسخه... [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اخه من شنیده بودم این نسخه ها قشنگه ولی حالا شما میگید افتضاحه و اینکه الان کدوم نسخه های بازی قشنگ هست که بازی کن البته به غیر از اونی که خودم گفتم و اگه میشه اسم تما سری های این بازی رو به همراه اینکه برای چه پلتفرم هایی منتشر شده بگید چون جدیدا به این بازی علاقه پیدا کردم به خاطر موسیقی و شخصیت پردازی.
ولی این سه عنوان رو هم برای اینکه میخوام تمام عنوان های موجود رو بازی کنم بازی میکنم ببینم چجوری هاست.