امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترس دوباره باز می گردد | اولین نگاه به Silent Hill New Game
بازیبازهای قدیمی از دیرباز با Silent Hill آشنایی دارند؛ چرا که بخش اعظمی از خاطرات گذشته ولی حفظ شده خودشان را شامل می شوند.Silent Hill از جمله عناوینی نیست که هر بازیبازی بتواند ارتباط فی ما بینی با آن برقرار کند برای همین ممکن است به مزاج برخی ها مخصوصا بازیبازهای بی حوصله شیرین نیاید.

عادت کردیم تنها بدی ها و نقص ها را بیان کنیم! اما این بار سنت شکنی می کنم و تنها به نکات مثبت مقاله می پردازم.
اساس یک مقاله، بخش بندی هست! کار هم نداریم که پیش نمایش، نقد و بررسی، مصاحبه و یا ... باشه. کار خیلی پسندیده و اصولی کردی که بخش بندی رو انجام دادی تا خواننده غیر حرفه ای متوجه بشه کجای مقاله هست و سر در گم نشه.
همیشه بر مقدمه تاکید کردم.داشتن یک مقدمه قوی، خواننده رو وادار می کنه که به ادامه مطلب بیاد و برای خواندن خط بعدی، سر و دست بشکونه! اما اگر مقدمه آبکی باشه، خواننده بی حوصله ما با خودش میگه: سالی که نیکوست از بهارش پیداست! پس ولش کن بذار بریم! 
چهار چوب یک اولین نگاه رو رعایت کرده بودی و به اطلاعات جزئی که از بازی تا به کنون منتشر شده از جمله تریلرهای منتشر شده و صحبت سازنده، پرداخته بودی.

یک نکته: طرز صحیح استفاده از علائم نگارشی به خصوص کاما و نقطه رو فراموش کردی.بارها دیدم به جای نقطه از کاما و به جای کاما از نقطه استفاده کردی.بیشتر دقت کن تا این مشکل کوچیک هم رفع بشه.

آرزوی موفقیت [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125

یاد باد آن روزگاران
یاد باد

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ترس دوباره باز می گردد | اولین نگاه به Silent Hill New Game - توسط Hamed Zahedi - 12-22-2014, 10:12 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,627 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  داستان بازی Silent Hill 1 Ali726 9 12,300 10-27-2019, 12:55 AM
آخرین ارسال: Ali726
  اولین شکاف‌ها در زرهی پولادین (بررسی اجمالی Dark Souls III) Gabit0 1 2,351 06-05-2017, 01:20 AM
آخرین ارسال: TWO SOULS
  مهمانان ناخوانده‌ی تالوس | اولین نگاه به Prey Iker Casillas 0 1,321 09-24-2016, 04:16 PM
آخرین ارسال: Iker Casillas
  تولد دوباره دی‌سی | معرفی ۱۵ کامیک‌ DC Rebirth که نباید از دست بدهید B.A.T 0 2,405 09-14-2016, 06:46 PM
آخرین ارسال: B.A.T

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان