نه اصلا کنسول بالا نمیاد دکمه پاور رو که میزنم تا دستگاه روشن شه 0.5 ثانیه ای حالت اش عادیه بعد بلا فاصله چراغش قرمز و فن دستگاه وا یسته هیچ چیزی هم در تلویزیون و مانیتور نشون نمیده
(12-31-2014, 12:32 AM)'last assassin' نوشته است:نه اصلا کنسول بالا نمیاد دکمه پاور رو که میزنم تا دستگاه روشن شه 0.5 ثانیه ای حالت اش عادیه بعد بلا فاصله چراغش قرمز و فن دستگاه وا یسته هیچ چیزی هم در تلویزیون و مانیتور نشون نمیده(12-30-2014, 11:19 PM)'hooman360' نوشته است: سلام دوستان دستگاه من slim 4GB هست در حین روشن بودن دستگاه برادر کوچکتر من کلید سراهی برق رو زد بعد از اون که دکمه پاور دستگاه رو زدم کل چراغ دکمه پاور دستگاه به صورت قرمز در اومد و فن و دستگاه هم کار نمیکنه(فکر نمیکنم دستگاه سه چراغ شده باشه) نمیدونم چی شده لطفا راهنمایی کنید مرسی
چه چیزی نمایش می ده؟
ارور E74؟
(12-31-2014, 01:29 AM)'hooman360' نوشته است: نه اصلا کنسول بالا نمیاد دکمه پاور رو که میزنم تا دستگاه روشن شه 0.5 ثانیه ای حالت اش عادیه بعد بلا فاصله چراغش قرمز و فن دستگاه وا یسته هیچ چیزی هم در تلویزیون و مانیتور نشون نمیده
(12-31-2014, 12:32 AM)'last assassin' نوشته است:نه اصلا کنسول بالا نمیاد دکمه پاور رو که میزنم تا دستگاه روشن شه 0.5 ثانیه ای حالت اش عادیه بعد بلا فاصله چراغش قرمز و فن دستگاه وا یسته هیچ چیزی هم در تلویزیون و مانیتور نشون نمیده(12-30-2014, 11:19 PM)'hooman360' نوشته است: سلام دوستان دستگاه من slim 4GB هست در حین روشن بودن دستگاه برادر کوچکتر من کلید سراهی برق رو زد بعد از اون که دکمه پاور دستگاه رو زدم کل چراغ دکمه پاور دستگاه به صورت قرمز در اومد و فن و دستگاه هم کار نمیکنه(فکر نمیکنم دستگاه سه چراغ شده باشه) نمیدونم چی شده لطفا راهنمایی کنید مرسی
چه چیزی نمایش می ده؟
ارور E74؟
اینم اضافه کنم 3 هفته است این مشکل رو داشتم دستش نذاشتم بعد امروز بدون این که کابل های دیگه رو وصل کنم کابل پاور رو وصل کردم تا ببینم معجزه شده یا نه درست شد مشکلی نداشت چراغش سبز بود فن هم کار میرد ولی دوباره خاموش روشن کردم تا ببینم شانسیه یا نه ولی باز هم همون مشکل رو داره [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
(12-31-2014, 01:29 AM)'hooman360' نوشته است: نه اصلا کنسول بالا نمیاد دکمه پاور رو که میزنم تا دستگاه روشن شه 0.5 ثانیه ای حالت اش عادیه بعد بلا فاصله چراغش قرمز و فن دستگاه وا یسته هیچ چیزی هم در تلویزیون و مانیتور نشون نمیده
چه چیزی نمایش می ده؟
ارور E74؟
چه چیزی نمایش می ده؟
ارور E74؟
اینم اضافه کنم 3 هفته است این مشکل رو داشتم دستش نذاشتم بعد امروز بدون این که کابل های دیگه رو وصل کنم کابل پاور رو وصل کردم تا ببینم معجزه شده یا نه درست شد مشکلی نداشت چراغش سبز بود فن هم کار میرد ولی دوباره خاموش روشن کردم تا ببینم شانسیه یا نه ولی باز هم همون مشکل رو داره [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] بعد چند ساعت ازمایش کردم ولی دیگه مشکلش دایمی به نظر میاد راهنمایی کنید روانی شدم:((