01-12-2015, 03:25 PM
(01-12-2015, 03:03 PM)مجید نصر نوشته است:یعنی نمیشه دیسک رو روی هارد ریخت(01-12-2015, 02:42 PM)Sherlock_Holmes نوشته است:(01-12-2015, 02:34 PM)مجید نصر نوشته است:(01-12-2015, 02:25 PM)Sherlock_Holmes نوشته است: ببخشید من با pc و موس کیبورد بازی کردم.60:
به نظرتون بازی با دوال شاک 4 چطوره؟؟؟66:
مثلا سیستم تیراندازی چطوره؟؟؟34:
به نظرتون میتونم خودمو وفق بدم آیا؟؟؟24:
سلام دوست عزیز
پس PC Gamer هستید مثل خودم.
واقعا تجربه ی عالی هست دسته ی بسیار خوش دست و خوش فرمی داره و خیلی شیکه.(نظر شخصی من)
سیستم تیر اندازی هم اینجوری هست که شما وقتی aim میکنید به صورت اتوماتیک روی هدف قفل میکنه و شما تیر اندازی میکنید.
منم خودم قبل اینکه کنسول بگیرم همین فکر رو داشتم ولی وقتی گرفتم به صورت کامل باهاش سازگار شدم.
و به نظر من اگه خواستید PS4 بگیرید بیشتر بازی های انحصاریشو بازی کنید و بقیه ی بازی ها رو روی PC.
دستتون درد نکنه پس میتونم راحت بازی کنم
ممنون
راستی بازی Ps4 رو که گرفتم و بازی کردم دوباره لازم هست که dvd رو داشته باشم یانه
یعنی به عبارتی میشه بازی اجاره کرد و همش باش بازی کرد؟؟؟
خواهش میکنم دوست عزیز
برای بازی ها شما برای هر بار بازی کردن نیاز به دیسک بازی دارید و بازی از روی دیسک اجرا میشه و وقتی شما دیسک بازی رو نداشته باشید دیگه نمیتونید بازی رو انجام بدید مگر اینکه دیسک بازی رو خریده باشید.
یه راه دیگه هم هست که شما بازی ها رو به صورت دیجیتالی بخرید که اینجوری دیگه نیازی به دیسک بازی نیست و بازی ها از روی هارد کنسول اجرا میشند.
خییییییییییییلی گرووووووووووووونن