امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افتضاح بر روی پرده ی سبز | 8 فیلم افتضاح که از روی بازی ها ساخته شدند
مطالب خوبی بود
به نظر من فیلم و گیم در بعضی بخش ها شاید از دید ظاهری شبیه به هم بنظر بیان مثل داستان و داستان پردازی یا بعضی از تکنیک ها و بخش های فنی ، ولی درواقع دو دنیای متفاوت هستند.
مثلن شخصیت پردازی یک کاراکتر داخل بازی به همان شکل و شمایل داخل یک فیلم امکان داره که نتیجه خوبی در بر نداشته باشه .
همون طور که در یک بازی مجموعه عواملی مانند گیم پلی ، داستان و ...بازی رو ماندگار میکنه ، در فیلم هم باید  فیلمنامه ، کارگردانی ، بازیگری و ... همه در سطحی باشند تا فیلم فیلم به اثری قابل قبول تبدیل بشه .
اما نمرات سایت  Imdb به نظر من در بعضی موارد قابل استناد نیست و فیلم هایی وجود دارند که نمرات بالایی  از این سایت گرفتند ولی در واقع چیز زیادی برای ارائه ندارن و فیلم هایی با امتیازات  پایین که به نظر در حقشون کم لطفی شده ، البته این نظر به صورت کلی در مورد سایت Imdb هستش نه در مورد فیلم هایی که شما انتخاب کردید .
- اما ازبین فیلم هایی که شما اسم بردید من همه رو ندیدم ، اما Hitman به نظر من خوب بود ، البته نه در مقایسه با همه فیلمها در تمام ژانرها ولی در مقایسه با فیلم های اقتباس شده از بازیها ، یعنی داخل این مدل فیلم ها فیلم بدی نبود .البته عاشق شدن کاراکتر مامور داخل فیلم که شما اشاره کردین در اون حد نبود و نکته بدی هم نبود ، نمیشه که یه شخصیت رو خشک و خالی از داخل بازی برداشت و گذاشت داخل فیلم ، شخصیت شاید مقداری تک بعدی می شد .این طور فیلم ها که شخصیت کم کم و یا یکباره خودش رو پیدا  میکنه زیاده حتی بعضیاش جزو برجسته ترین فیلم ها هستن ، مثل سه گانه بورن  .
- اما  RE هم به نظر من جزو خوب های این مدل فیلم هاست و تا سری چهارمش هم بد نبود و قابل دیدن بود ولی پنجمیش  Resident Evil: Retribution که برای سال 2012 بود واقعن نا امید کننده بود ، ورود شخصیت های محبوب بازی مثل ada wong و leon  اونم نه چندان تاثیر گذار واقعن فیلم رو نه تنها بهتر نکرده بود بلکه بخصوص برای طرفدارای بازی اسفبارتر بود . همون تمرکز بیشتر روی شخصیت آلیس (milla jovovich ) به نظرم بهتر بود .
در کل اولین RE یکی از خوبهای این گونه فیلم هاست .
- silent hill هم هست که باز هم قسمت اولش رو من دیدم زیاد چنگی به دل نمیزد .
در کل بیشتر اقتباس ها از بازیها به نظر ناموفق بودن تا موفق و فیلم واقعن شاخصی نمیشه گفت وجود داره .
داخل سینما باید اون ساختارهای اساسی رعایت بشه وگرنه موفقیت یه بازی ضمانتی برای موفقیت فیلم نخواهد بود
_________
نوشته من فکر کنم از مقاله شما هم بیشتر شد :)
ولی ممنون از مقالتون
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 10 تا از ضعیف ترین فیلم هایی که از روی بازی ها ساخته شدند - توسط Last Warrior - 01-30-2015, 10:58 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,172 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,838 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,701 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,859 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  بازی های که خفه شدند قسمت 2 Hitler.16 0 2,108 04-24-2017, 03:11 PM
آخرین ارسال: Hitler.16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان