01-31-2015, 11:59 PM
(01-31-2015, 09:32 PM)badboyX نوشته است: داداش نظر تو منو آگاه کرد و مشت محکمی بر دهانم بود
ولی جدا به نظر تو درسته که یه شخصیتی که اصلا توی بازی هم نیست (آلیس تو فیلم اویل) رو بیارن بزارن جزو قهرمانا بعد هم بخوان فیلمشون موفق بشه بهتر بود همون شخصیت های اسلی مثل لیون که گند زدن بهش رو از اول میپختند تا یه فیلم خوب از آب دراد
من نظر خودم رو گفتم دوست عزیز و قصد آگاه کردن کسی رو نداشتم، اما خوشحالم که مورد استفاده واقع شده .
اما در مورد شخصیت " آلیس " :
اگه تو نوشته من دقت کرده باشی من ورود " لیان " و " ایدا " رو در فیلم و اونم بی تاثیر خوب ندونستم و تمرکز بر روی شخصیت آلیس رو که چندین سری از فیلم حضور داشته و در فیلم جای خودش رو پیدا کرده بود بهتر دونستم . این مطلب با شروع سری فیلم ها با شخصیت های محبوب بازی فرق میکنه که اون طوری معلوم نبود حتی همین موفقیت های نسبی نسخه های اول حاصل بشه .
از سوی دیگر قرار دادن شخصیت آلیس و پرداخت اون به صورت نقش اصلی یه ریسک بود که اتفاقن بنظر من تا حدی موفق بود .
بالعکس استفاده از شخصیت های اصلی بازی در فیلم، برای استفاده از محبوبیت این شخصیت ها می تونست یه لقمه راحت الحلقوم باشه، که شاید تصویر و تصور اون ها رو هم تو ذهن طرفداران بازی خراب میکرد که کرد.( تو همون فیلمی که نظر بالایی گفتم)
ولی اگر از اول و با پرداخت درست و سینمایی شخصیت های بازی در فیلم حضور داشتند ، امکان موفقیت اون فیلم هم وجود داشت ولی این "اگر" تنها در استفاده از خود شخصیت ها خلاصه نمیشه ! و چه با استفاده از شخصیت های بازی و یا بدون اونها، یک فیلم باید شاخصه هایی داشته باشه تا موفق بشه و صرف حضور شخصیت ها ی محبوب دلیلی بر موفقیت نیست. برای همین من خودم از حضور معمولی لیان و ایدا در فیلمی که اشاره کردم ناراحت شدم ، چون خودم از طرفدارای بازیم .
امیدوارم منظور من رو متوجه شده باشید .
در ضمن جای مشت یخ بزار بهتر میشه