امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره در امر خرید موبایل و تبلت
(02-28-2015, 04:05 PM)parsa sony fan nothing to do نوشته است: خوب آخر کدومو بخرم?

خیلی راحته جوابت!
اگه اندروید دوست داری، نوت بگیر و اگر iOS دوست داری، iPhone بگیر! من هر دوش رو دارم، هم نوت ۴ و هم آیفون ۶ پلاس.
حقیقت اینه که اصلا این چرت و پرتای کلاس داشتن نداشتن یک گوشی رو بنداز دور! مگه گوشی کلاس قراره داشته باشه؟ گوشی گوشیه دیگه! چیز کلاس داری کلا نیست! چه آیفون چه نوت چه هوآوی و چه جی ال ایکس!
اینا رو هم که اپل آیدی ساختن سخته و چه میدونم ال و بل و اینا رو بزار کنار! کاربری آیفون (کلا iOS ) در سادگی زبان زد هست و بسیار بسیار راحته! فیلتر میلتر هم نیستم والا! من همین الان دارم از app store دانلود میکنم!
آهنگ ماهنگ میخوای؟ کی الان آهنگ دانلود میکنه وقتی اپ Radio Javan هست که میتونی سینک (دانلود) هم ازش بکنی؟
نرم افزار؟ کلی نرم افزار رایگان وجود داره، ارضات نمیکنه؟ راه هایی هست که دزدی کنی از سازنده و اپ ها رو رایگان استفاده کنی که بازم میگم دزدیه!
iOS محدوده؟ جیلبرک کنی تا حدودی آزاد میشی.
Android کنده؟ چرت و پرته! دیگه الان با سخت افزارهایی که مثلا نوت ۴ و امثالش دارن، کندی معنی نداره!
شما انتخاب کن که از کدوم سیستم عامل خوشت میاد، برو گوشی که اونو داره بخر!
[تصویر:  image.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مشاوره در امر خرید موبایل - توسط Yesman4Ever - 02-28-2015, 05:18 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قوانین و مقررات کلی بخش موبایل و گجت های هوشمند Station 0 9,924 07-05-2015, 07:26 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان