03-13-2015, 09:24 PM
(03-13-2015, 09:02 PM)famous نوشته است: با سلامسلام علیکم :D ورودتون رو به گیمفا خوشآمد میگم ;)
اولش باید بگم بنده کوچیک تر از اونی هستم که بتونم کمکتون کنم اما اشکالاتی که دیدم رو می گم:
1- لطفا متن رنگی نکنید.
2- داستان بازی خیلی ساده توضیح داده شده، و کلا یه چیزای ابتدایی گفتی که برای یه مقاله جامع کافی نیست. از همین گیمفای خودتون مثال میزنم به این پیشنمایش توجه کن تا بیشتر شرح دادن متوجه بشی.
3- معرفی شخصیت ها! خیلی کوتاه بود. مثلا گفته بودی فلانی شخصیت بدی هست، اون یکی پسر خوبیه و... :D برای مثال به این پیشنمایش توجه کن تا بیشتر معرفی شخصیت ها متوجه بشی.
4- فونتت بد بود! یه مقاله ی رسمی این طوری نیست اصلا.
5- بخش گرافیک کوتاه گفته بودی. مثلا در باره ی مدل شخصیت ها، کیفیت بافت ها و.. حرف نزده بودی. همچنین گفتی جزئییات بازی بالاس! خدایی کجاش جزئییات محیط بالاس؟؟!
6- یه نکته ی مثبتم اینکه مقدمت جالب بود ولی باز اونم کوتاه! باید کشش میدادی چون پتانسیل لازم داشت.
به امیدد پیشرفتت. ممنون از مقاله. :D :heart:
منتظر کار بعدیت هستم....
1-آخه از نظر روانشناسی رنگی کردن جلوه ای زیباتر به مقاله میده در هر صورت دیگه استفاده نمیکنم
2 و 3 و 5- گرافیک رو که توی Gamespot در همین حد توضیح داده بود :| داستان هم اول خیلی طولانی نوشته بودم ... ول گفتم کوتاه و مختصر باشه بهتر تو ذهن خواننده جای میوفته....شخصیت ها هم همین قضیه داستان رو داره...انشالله تو مقاله های بعدی جبران میشه
4-اتفاقا ظاهر مقاله رو خیلی زیبا می کرد! حداقل از فونت پیشفرض بهتر بود :-/
6- تو مقاله های بعدی جبران میشه :)
Over my dead body I'm taking you