03-15-2015, 03:04 PM
(03-15-2015, 01:56 PM)PWLG نوشته است: خیلی مقاله خوب و کاملی بود. من خودم به دلیل مشکلات فراوان و افتضاحی که به بار آورد نتونستم زیاد بازیش کنم ولی فکرکنم موسیقی ش هم از نکات قوتش بود که شما صحبتی درباره اش نکردید.
قبل از انتشار همیشه 2، 3 دور مقاله زو با دقت بخون تا غلطاش رو درست کنی! اگه خودت حوصله نداشته باشی مقاله تو یه بار بخونی، چطور انتظار داری بقیه حصله خوندشو داشته باشن؟
خسته نباشی
درود دوست عزیز.
ممنون که از تاپیک بازدید کردید.
این بازی مشکلات فراوانی داشت که واقعا ادمو از ادامه بازی منع می کرد.
درباره موسیقی بازی باید بگم که این بخش در زیر شاخه های نقد و بررسی قرار دارد و همان طور که گفتم این نقد بازی assassin's creed unity نیست بلکه نقاط ضعف و قوت ان است از این رو یک مقاله به حساب می اید تا یک نقد و بررسی.و سعی شد بیشتر قسمت ها مخصوصا بخش های اصلی بازی به طور کامل بررسی شود.ولی اگر کمی و کاستی بود ببخشید چون در یک مقاله نمی شود زیاد به زیر شاخه ها پرداخت.
و باید بگم که من چند بار از روی مقاله خواندم و قسمت های اشتباه ان را ویرایش کردم و حتی بعد از گذاشتن مقاله در فروم چند بار دیگر هم ویرایش را انجام دادم ولی اگر باز مشکلی و کم و کاستی در نگارش بود ببخشید.
موفق باشید ;)
زندگی یک قاتــــل
![[تصویر: assassins-creed_00285655.jpg]](http://wallpoper.com/images/00/28/56/55/assassins-creed_00285655.jpg)